Φωτεινή Ψυχίδου – Μπάμπης Στόκας: Βάφτισαν την 9χρονη κόρη τους Ιόλη! Φωτογραφίες

Kαι το όνομα αυτής, Ιόλη Θεοδώρα! Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Μπάμπης Στόκας, βάφτισαν χθες την κόρη του Ιόλη έτσι ακριβώς όπως διάλεξε εκείνη! Η δημοσιογράφος είχε δηλώσει εδώ και καιρό οτι θα προτιμούσε η κόρη τους να βαπτιστεί μεγάλη και να επιλέξει τα πάντα! “Η ιδέα του να έχουμε ένα μωρό φοβισμένο, με μάτια που τσούζουν από το κλάμα, να κοιμάται σε ένα καρότσι εξαντλημένο, και εμείς να χορεύουμε παρέα με τους συγγενείς τσάμικα και καλαματιανά από πάνω του φάνταζε πάντα στα μάτια μας ως ψυχοφθόρα διαδικασία τόσο για το βρέφος όσο και για εμάς τους ίδιους” είχε πει στη secret η Φωτεινή το 2018.

Έτσι η ώρα έφθασε και η 9χρονη Ιόλη Θεοδώρα χθες βαπτίστηκε στο Μοναστήρι της Παναγίας Ελεήστριας το οποίο επέλεξε ο μπαμπάς Μπάμπης Στόκας αλλά όλα τα άλλα ήταν επιλογή της 9χρονης νεοφώτιστης!

“Και το όνομα αυτής Ιολη Θεοδώρα!!!!!
Ένα Αυγουστιατικο απογευμα γεμάτο συγκίνηση και συναισθηματα που μας χάρισε η πιο χαρούμενη νεοφώτιστη και οι “πάντα αξιοι” νονοί της… Αντώνη Καπερνοπουλε και Φαιη Πουλακου σας ευχαριστούμε θερμά για ολα” έγραψε στο προφίλ της στο facebook η δημοσιογράφος!

Νονοί της 9χρονης Ιόλης έγιναν ο Αντώνης Καπερνόπουλος και η Φαίη Πουλάκου!

Η Ιόλη Θεοδώρα με τον αδελφό της, Θανάση Κοργιαλά!

Το Tlife τους εύχεται να τους ζήσει!

Read More

And More