Φωτεινή Τράκα: Δες πώς ήταν η νικήτρια του “My Style Rocks 2” στην παιδική ηλικία της!

Η Φωτεινή Τράκα αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του “My Style Rocks 2“, που έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή, μετά από πέντε ολόκληρους μήνες. Ήταν, αναμφισβήτητα, ένα από τα φαβορί και το επιβεβαίωσε κατακτώντας το στέμμα του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Φωτεινή είναι ελληνοαμερικανίδα και έχει σπουδάσει Fashion Design στην Αγγλία. Είναι σχεδιάστρια μόδας και illustrator. Από μικρή πειραματιζόταν με τα ρούχα της, τα μεταποιούσε και ζωγράφιζε δικά της σχέδια. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks για να δοκιμάσει κάτι τελείως διαφορετικό για εκείνη και το αντιμετώπισε ως μία πρόκληση για να δείξει σε όλους το προσωπικό της στυλ. Έκανε αυτό το βήμα με την ελπίδα ότι θα της ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ενώ το μεγάλο όνειρο της να γίνει το αφεντικό του εαυτού της επαγγελματικά.

Η 26χρονη κοπέλα είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Εμείς κάναμε ένα scroll down στο προφίλ της στο Instagram και ανάμεσα στις αναρτήσεις της βρήκαμε μια φωτογραφία της από το παρελθόν.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τα παιδικά της χρόνια, όταν ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, με ξανθά καρέ μαλλιά και μεγάλα πράσινα μάτια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η μικρή τότε Φωτεινή πόζαρε με άνεση αι νάζι στον φακό, εντυπωσιάζοντας με την ομορφιά της.

Read More

And More