Φωτεινή Τράκα: Η φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και τα τρυφερά λόγια για την μητέρα της

Ένα ξεχωριστό μήνυμα με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Φωτεινή Τράκα. Τη γνωρίσαμε μέσα από τον συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με τις στιλιστικές της επιλογές και αναδείχτηκε νικήτρια του ριάλιτι μόδας. Στόχος της, όπως η ίδια έχει δηλώσει, είναι να χαράξει δική της πορεία στο χώρο της μόδας που αγαπά πολύ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φωτεινή έχει σπουδάσει Fashion Design στην Αγγλία. Είναι σχεδιάστρια μόδας και illustrator.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η Φωτεινή Τράκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μαζί με την μητέρα της και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στέλνοντας τις ευχές της στο πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής της. Η νικήτρια του My Style Rocks έγραψε:

“Χρόνια πολλά στην μαμά μου, στην καλύτερη φίλη της ζωής μου, και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πόση τρομερή δύναμη θέλει να αποφασίσεις να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί και να του αφιερωθείς ανιδιοτελώς, και στην περίπτωση σου 2. Πραγματικά ανεκτίμητο. Εύχομαι να έχω την δύναμη σου και γω μια μέρα και με το παραπάνω. Γενιά με γενιά να αλλάζουμε τον κόσμο προς το καλύτερο γιατί στο χέρι μας είναι, έστω κι ένα μικρό λιθαράκι της εξέλιξης. Ένα από τα όνειρα μου είναι να έχουμε τελικά εκείνη την τεράστια οικογένεια που δεν είχαμε ποτέ λόγο διασποράς και όχι μόνο. Αλλά πάντα ήσουν υπεραρκετή για μας.

Θέλω να ευχηθώ όμως και σε όσους δεν έχουν σήμερα την μαμά τους, είτε λόγω απώλειας είτε άλλων συνθηκών αλλά αντίστοιχα και σε όσες μαμάδες δεν έχουν τα παιδιά τους κοντά τους είτε λόγω απώλειας ή άλλων συνθηκών. Θέλω να σας θυμίσω πως είστε δυνατοί και δυνατές και πως η ζωή έχει και τα πάνω και τα κάτω της και κάποιες φορές την οικογένεια και την ζωή μας την ξαναφτιάχνουμε πολλές φορές από την αρχή. Το θέμα είναι να προχωράει κανείς με αγάπη για την ζωή που του προσφέρθηκε όσο δύσκολο κι αν είναι κάποιες μέρες”.

Read More

And More