Φωτεινή Τράκα: Ο λόγος που επέλεξε να εμφανιστεί ως Lady Gaga στο Gala του My Style Rocks

Η Φωτεινή Τράκα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο My Style Rocks με το ιδιαίτερο στιλ της. Τις περισσότερες φορές εντυπωσιάζει τους κριτές με τις πρωτότυπες επιλογές της και τις εκκεντρικές, σε ορισμένες περιπτώσεις, εμφανίσεις της. Κατά συνέπεια συγκεντρώνει συχνά υψηλές βαθμολογίες και τέσσερις φορές έχει αναδειχθεί νικήτρια της εβδομάδας.

Η Φωτεινή είναι ελληνοαμερικανίδα και έχει σπουδάσει Fashion Design στην Αγγλία. Είναι σχεδιάστρια μόδας και illustrator. Από μικρή πειραματιζόταν με τα ρούχα της, τα μεταποιούσε και ζωγράφιζε δικά της σχέδια. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks για να δοκιμάσει κάτι τελείως διαφορετικό για εκείνη.

Στο Gala του My Style Rocks την περασμένη Παρασκευή, η Φωτεινή έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση ως Lady Gaga και ήταν η νικήτρια μιας ακόμα εβδομάδας. Το θέμα της λαμπερής βραδιάς ήταν “Fashion Icons” και οι παίκτριες έπρεπε να ντυθούν όπως τα είδωλα της μόδας που θαυμάζουν. Η Φωτεινή Τράκα έκλεψε τις εντυπώσεις ως Lady Gaga. Το απόγευμα της Δευτέρας η παίκτρια του My Style Rocks μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο Gala της Παρασκευής και εξέφρασε τον θαυμασμό της για την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Όπως εξήγησε είναι το είδωλό της και γι’ αυτό την διάλεξε. Συγκεκριμένα η Φωτεινή έγραψε: “Hello, hello? Baby, you called, I can’t hear a thing. Τέταρτη εβδομαδιαία νίκη. Για το περασμένο γκαλά διάλεξα ένα μεγάλο ταλέντο και είδωλο μου την @ladygaga. Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω πολλά αλλά δεν έχω τον χρόνο αυτή την στιγμή και ούτε θέλω να κουράσω. Την θεωρώ αξεπέραστη ως ταλέντο και εξαιρετικά αληθινή ως χαρακτήρα και αυτά θα κρατήσω για τώρα”.

Read More

And More