Φωτεινή Τράκα: Όσα αποκάλυψε στο “Μαζί σου” η νικήτρια του “My Style Rocks 2”! (video)

Η Φωτεινή Τράκα, αναμφισβήτητα, ήταν ένα από τα φαβορί του My Style Rocks και το επιβεβαίωσε κατακτώντας τον τίτλο του ριάλιτι μόδας, το οποίο έριξε αυλαία μετά από πέντε ολόκληρους μήνες. Η Φωτεινή ήταν μία από τις έξι φιναλίστ, που στο gala της περασμένης Παρασκευής ντύθηκαν «βασίλισσες». Στην τελευταία της πασαρέλα στο πλατό, η 26χρονη κοπέλα με το ιδιαίτερο στυλ εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την εμφάνισή της και κατάφερε να κερδίσει το στέμμα, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η μεγάλη νικήτρια του “My Style Rocks 2” βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου” του ΣΚΑΪ και μίλησε για τη ζωή της και την εμπειρία της από το παιχνίδι στην Τατιάνα Στεφανίδου. “Κάποια ρούχα τα αγοράζαμε μόνες μας. Κάθε εβδομάδα η παραγωγή μας έδινε από 500 ευρώ για να τα αξιοποιήσουμε σε ρούχα. Κάποια τα αγοράζαμε, κάποια όμως τα ράβαμε. Κυρίως τα ρούχα του Gala, επειδή ήταν πιο εντυπωσιακό…”, αποκάλυψε.

Μάλιστα, η ίδια επεσήμανε: “Κέρδισα το έπαθλο των 30.000 ευρώ και πέντε φορές έχω από 2.500 ευρώ την εβδομάδα… Θα ήθελα να ξεκινήσω κάποια δικά μου πράγματα μόλις πάρω τα χρήματα…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More