Φωτιά στο Κρανίδι – Μίλτος Καμπουρίδης: Ο σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου στη «μάχη» με τις φλόγες

Σε έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην Αργολίδα, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη από το απόγευμα της Δευτέρας 4/7.

Όπως μετέδωσε το Mega, η φωτιά στην Αργολίδα πλέον έχει μόνο μικρές εστίες, και οι πυροσβέστες παραμένουν μέχρι να σβήσουν και αυτές. Οι εικόνες που μεταδίδονταν από την Αργολίδα και από το πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής ήταν δραματικές. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το ξενοδοχείο εκκενώθηκε νωρίτερα, με τους πελάτες και το προσωπικό να μεταφέρονται από τη θάλασσα σε ασφαλές σημείο.

Η φωτιά μπήκε μέσα στο συγκρότημα του AMANZOE με τους πυροσβέστες να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα. Στο σημείο βρισκόταν και ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, ο οποίος ανέβασε συγκλονιστικές εικόνες στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Ήταν μια νύχτα χωρίς ύπνο. Φροντίσαμε όμως να μην τραυματιστεί κανείς και η καταστροφή περιορίστηκε. Όλο το προσωπικό μας είναι σε θέση να καθαρίσει και να αποκαταστήσει τις ζημιές σε ορισμένους από τους εξωτερικούς χώρους και κυρίως στη φύση. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συμμετείχαμε σε αυτόν τον άνισο αγώνα και σε όλους όσους εργάζονται για να διατηρήσουν τη θέση του Amanzoe στην κορυφή του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου.

Η αρχική ανάρτηση του Μίλτου Καμπουρίδη, το βράδυ της Δευτέρας:

Δες παρακάτω μερικά ακόμα στιγμιότυπα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

 

 

Η σημερινή ανάρτηση με τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Μίλτος Καμπουρίδης:

 

Read More

And More