Φωτιά στον Έβρο: Τα σπαρακτικά λόγια μελισσοκόμου που αποχαιρετά με λυγμούς τα μελίσσια του

Ο μελισσοκόμος Γιώργος Καραφυλλίδης είναι ένας από τους ανθρώπους στον Έ βρο που είδαν τη φωτιά να καταστρέει στο πέρασμά της τα πάντα, μέσα σε αυτά και όλη του την περιουσία.

Ο ίδιος, μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στα social media, δείχνει τις εικόνες καταστροφής από τα μελίσσια του και τα λόγια του είναι πραγματικά σπαρακτικά.

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκά ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε.

Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και τις φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα που μέχρι θανάτου που δώσατε.

Όσα μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο άτυχος μελισσοκόμος από την Κίρκη του Έβρου στο Facebook.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Πανταζής, στην περιοχή του Έβρου έχουν καεί συνολικά 1.200 μελίσσια και κυψέλες, σε σύνολο 26.264 σε Νότιο Έβρο, Σουφλί και Αλεξανδρούπολη, στην οποία και εντοπίζονται τα 16.068, ενώ από τη φωτιά απανθρακώθηκαν 910 μικρόσωμα ζώα, στην πλειονότητά τους κατσίκια και πρόβατα, 30 αρνάκια και 8 αγελάδες.

Δες παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο

Read More

And More