Φωτιά: Συγκινητικό βίντεο με τη διάσωση ηλικιωμένης από την ΕΛ.ΑΣ στην Πάρνηθα

Συγκινητικές στιγμές καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού ηλικιωμένης γυναίκας από το σπίτι της στη Φυλή κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας το βράδυ της Τρίτης (22/08/23).

Όπως ακούγεται η ίδια ήθελε να προσφέρει στους άντρες έστω έναν καφέ για να τους δείξει την ευγνωμοσύνη της.

Μέσα στον τρόμο και τον πανικό που επικρατούσε και συνεχίζει να επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους της Πάρνηθας, καθώς η φωτιά συνεχίζει να καίει, μία ηλικιωμένη κάτοικος που με την βοήθεια των αντρών της ΕΛ.ΑΣ απομακρύνθηκε από την οικία της, έπειτα από εντολή εκκένωσης μέσω του 112, θέλει να τους ευχαριστήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Στο βίντεο βλέπουμε την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή απομάκρυνση της κυρίας Τούλας από την οικία της στην Πάρνηθα.

Η ίδια μέσα στο χάος προθυμοποιείται να προσφέρει έστω ένα φλιτζάνι καφέ για να δείξει την ευγνωμοσύνη της. «Να σας φιλέψω ένα καφεδάκι» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η κυρία Τούλα.

Ο αστυνομικός που την κρατά από το χέρι της απαντά: «Δεν θέλουμε καφέ, θέλουμε να σε πάμε κάπου που θα είσαι ασφαλής. Να είσαι καλά».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στο Live News δήλωσε πως ανάλογα περιστατικά είναι που δίνουν δύναμη στο Σώμα να συνεχίζει το έργο του.

«Δίνει δύναμη στους αστυνομικούς να συνεχίζουν και να διακινδυνεύουν και οι ίδιοι τη ζωή τους εκεί που βρίσκονται και να απομακρύνουν τους συμπολίτες μας» σημείωσε η ίδια.

Παράλληλα έκανε έκκληση οι κάτοικοι των περιοχών που λαμβάνουν το μήνυμα του 112 και είναι κοντά σε περιοχές που υπάρχει φωτιά να υπακούν στην εντολή εκκένωσης και να μην θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο.

Πηγή: LIVE NEWS

Read More

And More