Φώτης Σεργουλόπουλος: Άλλαξε το look του λίγο πριν το live του YFSF

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μας έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο Your Face Sounds Familiar. O αγαπημένος παρουσιαστής βρίσκεται στις καρέκλες του κριτή και τον απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή. Ο ίδιος έβλεπε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην τηλεόραση και δεν δυσκολεύτηκε να δεχτεί να είναι μέρος αυτού. Άλλωστε γνωρίζει καλά και τα υπόλοοιπα μέλη της επιτροπής και την Μαρία Μπεκατώρου που το παρουσιάζει αλλά και τους περισσότερους από τους παίκτες. Είναι για εκείνον ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον για να δουλεύει.

Θα πήγαινε ο ίδιος σε ένα τέτοιο talent show; “Δεν θα μπορούσα. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζητάνε από τους παίκτες. Εδώ είναι ένας διαγωνισμός που κάθε φορά κάνουν διαφορετικά πράγματα, δεν είναι μια θεατρική παράσταση, όπου έχουμε κάνει πολλές πρόβες και κάθε φορά κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ απαιτητικό να κάνεις έναν διαφορετικό χαρακτήρα κάθε εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι έχω τις ικανότητες να το κάνω”, λέει στο Τηλέραμα.

Αυτή την Κυριακή θα τον δούμε στη θέση του δίπλα στην Έλλη Κοκκίνου, τον Σταμάτη Φασουλή και τον Νίκο Μουτσινά. Ωστόσο, θα είναι αλλαγμένος αφού ξύρισε το μουστάκι του!

Κεντρική φωτογραφία: Ολυμπία Κρασαγάκη

Read More

And More