Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκάλυψε τα πάντα για την αποχώρησή του από τον Alpha

Στο πλατό της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” βρέθηκε σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε και για την απότομη διακοπή της συνεργασίας του με τον Alpha.

«Όχι, δεν είμαι στον Alpha. Αυτό σταμάτησε τέλη Φεβρουαρίου. Εγώ είχα κάνει με τον Alpha ένα συμβόλαιο έργου, αυτό σημαίνει ότι θα έκανα μόνο το Divided. Εγώ στον Alpha είχα πάει με μια συγκεκριμένη πρόταση… Μου είπαν αν θέλω να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι και είπα “ναι”. Μου έδωσαν το Divided και μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι έκανα συμβόλαιο έργου, όταν τελείωνε το Divided θα τελείωνε και η σύμβασή μου.

Η ιδέα που τους είχα πάει υπάρχει ακόμα, θέλω να το κάνω κι έχει μπει σε διαδικασία να δοθεί κάπου. Όχι, δεν θα γίνει στον Alpha. Όταν μίλησα με το κανάλι, μίλησα με συγκεκριμένους ανθρώπους, η διοίκηση του σταθμού ήταν συγκεκριμένη, συμφωνήσαμε, αγαπηθήκαμε, τους ήξερα. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου άλλαξε η διοίκηση και ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν το κανάλι να το κάνουν διαφορετικό. Και γι’ αυτό το λόγο σταμάτησαν και αυτή την εκπομπή, έβαλαν άλλες εκπομπές.

Είχαν ένα πράγμα στο μυαλό τους, στο οποίο εγώ δεν ταίριαζα, ούτε εγώ ήθελα να είμαι σε αυτή την πορεία που έπαιρνε το κανάλι και γι’ αυτό το λόγο αυτό το πρότζεκτ που είχα για το βραδινό δεν το ξανασυζήτησα με τον Alpha. Το Divided ολοκληρώθηκε λίγο απότομα», είπε μεταξύ άλλων ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


Πηγή: zappit.gr

Read More

And More