Φώτης Σεργουλόπουλος: “Χείμαρρος” ο ηθοποιός κατά όσων παίρνουν το μέρος των κατηγορουμένων στο #metoo

Με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή και τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο¨ ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Από τη συζήτησή τους δε θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στο κίνημα #metoo αλλά και σε όλους εκείνους που παίρνουν το μέρος τον κατηγορουμένων,

“Η κοινωνία είναι τόσο ψυλλιασμένη που όσοι βγαίνουν και μιλούν υποστηρικτικά για έναν άνθρωπο που φέρεται ότι έχει κάνει εγκλήματα και δεν το βουλώνουν εκτίθενται από μόνοι τους. Άστους να εκτεθούν, να ξέρουμε ποιοι είναι -γιατί πλέον τους γνωρίζουμε- και να τους κάνουμε ξεπαρεού. Να απομονωθούν και να πάνε στην τρύπα που οφείλουν να χωθούν και να μην εμφανίζεται με το θράσος του “τη γνώμη μου λέω”.

Γίνομαι πάρα πολύ κακός με τέτοιους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν τέτοιοι στο περιβάλλον μου. Πλέον τους κάνω στην άκρη, δεν θέλω να τους βλέπω. Και να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι θα σηκωθώ να φύγω. Δεν μου αρμόζει να είσαι δίπλα μου και να έχεις εκφραστεί τόσο τραγικά. Είναι αμόρφωτοι. Δεν συνειδητοποιούν τι είναι ποινικό αδίκημα» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε,

«Δεν με στενοχώρησε αυτό που έγινε με την Ελισάβετ Κωνσταντίδου. Εκτίθενται οι άνθρωποι και καλά κάνουν και εκτίθενται».

Read More

And More