Φωτογραφίες από τον χλιδάτο γάμο που έγινε στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι

Στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι τελέστηκε το απόγρυμα του Σαββάτου 6/7 ο χλιδάτος γάμος της κόρης του Spas Roussev.

O Βούλγαρος μεγιστάνας, ο οποίος αγόρασε τη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μαζί µε τη σύζυγό του, Diliana, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου δεν είχαν σταματήσει να υποδέχονται τους γαλαζοαίματους και VIP καλεσμένους τους στον πιο κοσμικό γάμο του καλοκαιριού… της κόρης τους, Christa-Maria.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον χλιδάτο γάμο στο Πόρτο Χέλι

Η Christa-Maria και ο John Okemah έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Αιμιλιανού, στο Πόρτο Χέλι, στις 19.30 ακριβώς. To dress code ήταν «Summer Formal».

Η κόρη του μεγιστάνα και ο εκατομμυριούχος εκλεκτός της καρδιάς της, επίσημα ζευγάρι πλέον, δέχτηκαν τις ευχές και τα συγχαρητήρια των καλεσμένων στο γαμήλιο δείπνο, που σύμφωνα µε το πρόγραμμα εξελίχθηκε σε μια ατελείωτη βραδιά, γεμάτη σαμπάνια και χορό. Η νύφη στη δεξίωση εμφανίστηκε με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ για τη διασκέδαση των καλεσμένων, υπήρχε 50μελής ορχήστρα

Η λήξη της γαμήλιας γιορτής θα δοθεί σήμερα, Κυριακή, µε ένα καθόλου λιτό brunch στη «Hinitsa Tavern».

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τον χλιδάτο γάμο που δημοσιεύθηκαν στα social media

Ο Spas Roussev είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επενδυτές τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Γεννήθηκε στη Σόφια, στις 4 Ιουνίου 1954, και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου VIF.

Ο 70χρονος σήμερα μεγιστάνας είναι πρόεδρος της Viva Corporate Bulgaria και δεν δίστασε να διαθέσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του: μια κατοικία στον Άγιο Αιμιλιανό, στο Πόρτο Χέλι. Η πληροφορία ότι πωλείται η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη και το deal κλείστηκε έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις. Η βίλα διαθέτει ιδιωτική παραλία, πισίνα 30 μέτρων και 12 κρεβατοκάμαρες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164