Φωτογράφιζε το φέρετρο και έπινε ποτό στην κηδεία της 18χρονης κόρης της! Το κράξιμο από τα Μ.Μ.Ε!

Αντιδράσεις και σκληρή κριτική από τα μέσα ενημέρωσης προκάλεσε η εμφάνιση της μητέρας της 18χρονης Victoria Siegel και πρωταγωνίστρια τηλεοπτικού reality στην κηδεία της την περασμένη Τρίτη.

Η 18χρονη βρέθηκε νεκρή στην πολυτελή έπαυλη της οικογένειας πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, μόλις δυο εβδομάδες μετά το εξιτήριό της από κλινική αποτοξίνωσης . Η Victoria ήταν το δεύτερο από τα 8 παιδιά της οικογένειας που ο πατέρας είναι πάμπλουτος κτηματομεσίτης και κατασκευαστής πολυτελών κτιρίων.

Η μητέρα της Jackie γνωστή και ως η βασίλισσα των Βερσαλλιών-λόγω του ότι μαζί με τον σύζυγό της έκτισαν μια έπαυλη ολόιδια με το παλάτι των Βερσαλλιών στη Γαλλία- δέχθηκε σκληρή κριτική από πολλά μέσα ενημέρωσης για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της στην κηδεία της κόρης της.

Η Jackie, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες σχολιάστηκε έντονα τόσο γιο το φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ που φόρεσε αλλά κυρίως για το γεγονός ότι έπινε παγωμένο ποτό και φωτογράφιζε συνέχεια με το κινητό της, το φέρετρο της κόρης της!


H Jackie ενοχλήθηκε από την κοινωνική κριτική που δέχθηκε και ζήτησε να μην την κατακρίνουν επειδή φωτογτράφιζε το φέρετρο του παιδιού της και έπινε ποτό στην κηδεία του…Read More

And More