Φώτος Πιττάτζης: Οι φωτογραφίες με τη Νικολέττα Καρρά και το μήνυμα όλο νόημα!

Σαν βόμβα «έσκασε» στα τέλη Απριλίου η είδηση πώς η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να χωρίσουν. To τελευταίο διάστημα, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπιζε κρίση στη σχέση του και η φθορά που είχε επιφέρει η τριβή των επτά χρόνων γάμου είχε γίνει πλέον αισθητή και στους δύο. Η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια και πλέον οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Νικολέττα Καρρά σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της, δηλώνοντας:  «Αυτή την περίοδο κοιτάζω να χαλαρώσω όσο γίνεται περισσότερο. Δεν έχω απωθημένα, ούτε θέλω να ξεσκάσω, δεν ήμουν ποτέ σκασμένη. Μια χαρά ήμουν, μια χαρά είμαι και τώρα. Οι φίλοι πάντα είναι ψυχοθεραπεία σε κάτι δύσκολο. Στα σοβαρά θέματα, βέβαια, πάντα είμαστε μόνοι μας και τις σοβαρές αποφάσεις τις παίρνουμε μόνοι μας. Δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα ούτε αισθάνομαι άνετα να μιλάω για τον χωρισμό μου. Ούτε αισθάνομαι άνετα όταν γράφουν ή λένε διάφορα. Με ενοχλεί όταν γράφονται υπερβολές ή ψέματα, που εκεί θέτω όριά μου. Έχω στείλει email. Έγραψαν τέρατα. Τους είπα κατεβάστε αυτό που γράψατε γιατί θα σας κάνω μήνυση…».

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Φώτο Πιττάτζη και στη λεζάντα που την συνόδευε έκανε έναν δημόσιο απολογισμό.

Ο Φώτος Πιττάτζης από την πλευρά του, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε κάνει καμία δήλωση σχετικά με αυτό το θέμα, σήμερα έσπασε τη σιωπή του με μία ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε ένα post με φωτογραφίες που είχε βγάλει μαζί με την πρώην σύζυγό του και μια φίλη τους πριν πέντε χρόνια, τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Όμορφα χρόνια. Γεμάτα χαρά, έρωτα, ελπίδες και όνειρα για το μέλλον. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι στην φωτογραφία δεν υπάρχουν πια. Ωρίμασαν, μεγάλωσαν, άλλαξαν. Οι στιγμές όμως δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Αυτό μένει και ίσως να είναι και το πιο σημαντικό. Όπως είπε και ο υπέροχος Ουρανής. Γιατί νιώθαμε κι οι δυο πως είναι πιο σωστό από τα λείψανα του παλιού μας έρωτα να ζούμε. Σαν ήρθε η ώρα δώσαμε σφιχτότερα τα χέρια. Κι αμίλητοι χωρίσαμε χωρίς να φιληθούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Φώτος Πιττάτζης έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά.

Read More

And More