Φοβούνται μην αυτοκτονήσει ο Πιστόριους! – Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της κοπέλας του

Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης, που κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση εφόσον αποδειχτεί πως ο φόνος της συντρόφου του ήταν εκ προμελέτης, βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Από χθες κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια και βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση, καθώς υπάρχει η ανησυχία μήπως αποφασίσει να βάλει τέλος στην ίδια του τη ζωή.

«Ο Όσκαρ είναι συντετριμμένος και πασχίζει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του. Του έχουν παραχωρήσει ένα ιδιωτικό κελί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στα γύρω κελιά υπάρχουν εγκληματίες και ο ίδιος δεν ανήκει εκεί. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση», αναφέρει ανώνυμη πηγή σύμφωνα με τη «Sun».

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας

Παράλληλα νέες αποκαλύψεις που προκαλούν ανατριχίλα φέρνει στο φως η εφημερίδα της Νότιας Αφρικής, Bleed. Σύμφωνα με το δημοσίευμά, ο Πιστόριους είχε κλειδωμένη για δύο ώρες μέσα στο μπάνιο τη σύντροφό του, η οποία, λίγο αργότερα, πυροβολήθηκε μέσα στο μπάνιο. Η εφημερίδα επικαλείται την Αστυνομία, η οποία αποκάλυψε ότι η πόρτα φέρει τέσσερις τρύπες από πυροβολισμούς.

Διάβασε περισσότερες αποκαλύψεις στο NewsIt

Read More

And More