Φρενίτιδα με τον βασιλικό γάμο στον Alpha ! Πάνω από 2.000.000.000 τηλεθεατές αναμένεται να τον δουν παγκοσμίως !

Οπου γάμος και χαρά, ο… Alpha πρώτος ! Πριν κι από την Βασίλω σας λέω τώρα… Τι ήταν το κανάλι της Κάντζας να αναλάβει να μεταδώσει τον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στις 29 Απριλίου ; Εχει πάρει την κάλυψη του γάμου τόσο… πατριωτικά, που οι πάντες στην Κάντζα εδώ και μέρες έχουν αρχίσει να χορεύουν σε… πριγκιπούς ρυθμούς και να ζουν στον δικό τους, βασιλικό κόσμο, αγγελικά πλασμένο !

Το κόλλημα δε που υπάρχει με τον γάμο, ίσως να το έχετε καταλάβει κι εσείς, αν βλέπετε έστω και λίγο “Κους-Κους” ! Το μεσημεριανό της Κάντζας το ΄χει πάρει σου λέει εργολαβία. Παρόλα αυτά, ανήμερα της 29ης Απριλίου όλες οι εκπομπές του καναλιού, από το “Πάνω στην ώρα” μέχρι και το “Δέστε τους” ,θα ασχοληθούν με το θέμα με… δόξα και τιμή, κάνοντας συνεχείς συνδέσεις με το Λονδίνο, δείχνοντας εκτενή ρεπορτάζ και έχοντας βεβαίως – βεβαίως και στο πλατό και τους ανάλογους καλεσμένους που τα ΄χουν καλά με την βασιλική… ελίτ και όλα αυτά τα… πργκιπικά !

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ; Η κάλυψη του γάμου θα συνοδευτεί και με την προβολή σχετικών εκπομπών, ταινιών και ειδικών αφιερωμάτων. Και για του λόγους το αληθές ; Σας παρουσιάζω το σχετικό δελτίο Τύπου του καναλιού !

“…Τις ημέρες που θα προηγηθούν της μεγάλης στιγμής, ο Alpha θα ξεκινήσει την κάλυψη του γάμου με ειδικά αφιερώματα και ρεπορτάζ τα οποία θα προβάλλονται στις καθημερινές εκπομπές του σταθμού, αλλά και στα δελτία ειδήσεων του Alpha.
Επιπλέον, το αφιέρωμα του Alpha στον βασιλικό γάμο περιλαμβάνει:
Την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, στις 15:10, το ντοκιμαντέρ Ο παραμυθένιος έρωτας. Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2010, περιγράφει την ιστορία αγάπης του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Ο φακός εστιάζει στην Κέιτ και αποκαλύπτει την πραγματική της ιστορία. Ποια ήταν πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα, γιατί ως έφηβη είχε εμμονή να ερωτευτεί έναν πρίγκιπα- και μάλιστα τον συγκεκριμένο- καθώς και πώς κατάφερε να τον γνωρίσει.
Το ντοκιμαντέρ θα μπει στα άδυτα της σχέσης τους από τα πρώτα χρόνια στο κολλέγιο, όπου και γνωρίστηκαν. Πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος από τη φοιτητική περίοδο, αλλά και ειδήμονες που παρακολουθούν στενά τη πορεία της βασιλικής οικογένειας, αποφασίζουν να μιλήσουν για πρώτη φορά μπροστά στη κάμερα και να δείξουν τις πραγματικές διαστάσεις ενός ζευγαριού, που τα φώτα της δημοσιότητας το είχαν παραμορφώσει σε τέτοιο σημείο ώστε να τους οδηγήσουν ακόμα και στο χωρισμό. Το ντοκιμαντέρ φωτίζει ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς και τη πολυσυζητημένη επανένωσή τους και την αναγγελία του γάμου. Τέλος, πολλοί celebrities θα δώσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο συμβουλές και προτάσεις για το κατάλληλο δώρο στους μελλόνυμφους…
Την Τρίτη 26 Απριλίου, στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία Ουίλιαμ και Κέιτ: Ο Γάμος του Αιώνα. Πρόκειται για μια αισθηματική ταινία παραγωγής του 2011, σε σκηνοθεσία Μαρκ Ρόσμαν με τους Νίκο Έβερς-Σουίντελ, Καμίλα Λούντινγκτον, Μπεν Κρος. Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Από τη μέρα που αντάλλαξαν το πρώτο βλέμμα ως τα σκαλιά της εκκλησίας, εννέα χρόνια μετά, η ταινία προσεγγίζει το παραμυθένιο έρωτα των δύο νέων μέσα από τα πραγματικά γεγονότα. «Η ιστορία αγάπης του αιώνα» – όπως την έχουν χαρακτηρίσει- δε θα μπορούσε να μην έχει σημαδευτεί από όλα εκείνα τα γεγονότα και τα συναισθήματα που κάνουν ξεχωριστές αυτές τις σχέσεις: τα εμπόδια που πρόβαλλε η βασιλική οικογένεια, η ασφυκτική πίεση που ασκούσαν τα ΜΜΕ και οι παπαράτσι, οι χωρισμοί, οι εντάσεις αλλά και οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού. Η ταινία εισβάλλει στο παρασκήνιο της ζωής της βασιλικής οικογένειας, ενώ περιλαμβάνει και πραγματικό υλικό.
Τέλος, την Κυριακή 1η Μαΐου, στις 15:05, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ Ο Βασιλικός Γάμος.Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2010, θα εστιάσει την κάμερά του στην ερωτική ζωή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, από τα πρώτα καρδιοχτύπια έως και την αναγγελία του γάμου του με την Κέιτ Μίντλετον, μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας. Ο πιο περιζήτητος εργένης του πλανήτη, με την πολυτάραχη εφηβεία, γιος της Νταϊάνας – της λαοφιλούς πριγκίπισσας, και ένας από τους πιο πλούσιους και ενδιαφέροντες άντρες της χώρας του, δε θα μπορούσε παρά να έχει μια ουρά από υποψήφιες που να περιμένουν ένα του βλέμμα. Το ντοκιμαντέρ ερευνά κατά πόσο κατάφερε να αντισταθεί ο Γουίλιαμ στους πειρασμούς, αλλά και πώς χειρίστηκε τις γυναίκες στις οποίες τελικά ενέδωσε χωρίς όμως να τους προσφέρει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή σχέση. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της απροσδόκητης σχέσης του με την μεσοαστικής καταγωγής Κέιτ, μετά τη πρώτη ανταλλαγή βλεμμάτων σε επίδειξη μόδας. Ειδικοί αναλυτές στα θέματα της βασιλικής οικογένειας αλλά και φίλοι του ζευγαριού, επιστρατεύονται για να ρίξουν φως στον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς.
Ούιλιαμ & Κέιτ: Ένας γάμος σαν παραμύθι.
Συντονιστείτε στον Alpha για να μάθετε όλες τις εξελίξεις και να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό !…”

Τέλος είναι εντυπωσιακό το γεγονός και αξίζει να ας το αναφέρω, πως τον γάμο υπολογίζεται πως θα τον δουν παγκοσμίως πάνω από 2.000.000.000 τηλεθεατές !

Read More

And More