Φρίκη: Αστυνομικοί ανάγκασαν βίαια έγκυο 8 μηνών, να κάνει έκτρωση!

Η Κίνα, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερπληθυσμού. Πριν από 2 χρόνια λοιπόν, η κινεζική βουλή ψήφισε έναν απαράδεκτο νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι οικογένειες απαγορεύεται να αποκτήσουν περισσότερα από ένα παιδιά. Οι παραβάτες τιμωρούνται με το πρόστιμο των 25.000 στερλινών ενώ για όσους δεν έχουν χρήματα προβλέπεται η αναγκαστική έκτρωση.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της 36χρονης Xiao Aiying. Οι αξιωματούχοι της κινεζικής αρχής μπήκαν στο σπίτι της και την χτύπησαν, την κλώτσησαν στο στομάχι και στη συνέχεια την έσυραν μέχρι το νοσοκομείο για να κάνει έκτρωση. Η γυναίκα ήταν 8 μηνών έγκυος και ούρλιαζε από τον πόνο. Οι γιατροί της έδωσαν ναρκωτικά προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν στην αναγκαστική έκτρωση.

Τελικά κατάφεραν βίαια να σκοτώσουν το έμβρυο που είχε στα σπλάχνα της. Σε ένα μήνα θα μπορούσε να σφίξει το μωράκι της στην αγκαλιά της και θα χάριζε έτσι ένα αδερφάκι στην 10χρονη κόρη της. Όχι μόνο σκότωσαν το παιδί της αλλά και έθεσαν και την ίδια σε κίνδυνο καθώς απαγορεύεται να κάνεις έκτρωση στον 8ο μήνα! Επίσης ίσως και να χρειαστεί επέμβαση για να της αφαιρέσουν κομμάτια τους πλακούντα που έχουν μείνει ακόμη μέσα της.

Οι υπεύθυνοι είχαν ενημερώσει τον σύζυγο της 36χρονης ότι δεν μπορούν να αφήσουν να ζήσει αυτό το παιδί αφού ήδη έχουν μια κόρη. Όμως το ζευγάρι επιθυμούσε να έχει άλλο ένα παιδί. Η απάνθρωπη αυτή πράξη των αξιωματούχων αλλά και της ίδιας της κινεζικής κυβέρνησης κάνει τον γύρο του κόσμου αφού η γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και της συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν ένα σκουπίδι.

Read More

And More