Φθινοπωρινό το σκηνικό σε όλη την Ελλάδα!

Ο καιρός παραμένει στο ίδιο σκηνικό με δροσερούς ανέμους και βροχούλες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα! Ετοιμάσου για ρομαντικές βόλτες αλλά και να υποδεχτείς σιγά σιγά τις χαμηλότερες θερμοκρασιές.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά του νόμου βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Διάβασε αναλυτικά τον καιρό στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν σθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα ανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στις Κυκλάδες 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More