Full in love! Ο γιος της Χριστίνας Παππά και το κορίτσι του σε τρυφερά τετ α τετ

Είναι εδώ και έξι περίπου μήνες ζευγάρι και δεν “ξεκολλούν” ο ένας από τον άλλον. Ο λόγος για τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη και την αγαπημένη του Josephine που είναι μες στα μέλια. Το ζευγάρι ήταν μαζί πριν πέντε χρόνια, χώρισε και τον περασμένο Αύγουστο οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και πάλι. Και από τη στιγμή της επανασύνδεσης μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι.

Η όμορφη Josephine, μάλιστα, έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό στο σπίτι του Δημήτρη της και οι δυο τους ζουν ένα μαγικό… love story! Το ζευγάρι συζεί σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι και όπως είχε αποκαλύψει και η νεαρή τραγουδίστρια: “Πρώτη φορά συγκατοικώ με σύντροφό μου. Μέχρι στιγμής, η συγκατοίκηση μόνο υπέρ μας έχει λειτουργήσει”.

Φυσικά, στο πλευρό του ζευγαριού από την πρώτη στιγμή είναι η μητέρα τον Δημήτρη, Χριστίνα Παππά που έχει μεγάλη αδυναμία στην Josephine, αλλά και οι γονείς της τραγουδίστριας.

Όσο για το ερωτευμένο ζευγάρι, δεν σταματά τις κοινές βραδινές εξόδους. Σε μια από αυτές τους “τσακώσαμε” σε πολύ τρυφερά τετ α τετ…

Δες κι εσύ:


Read More

And More