Γ. Αμυράς: »Δεν είμαστε κόμμα, είμαστε καθημερινοί πολίτες»!

Γ. Αμυράς: »Δεν είμαστε κόμμα, είμαστε καθημερινοί πολίτες»! | tlife.gr

Ο Γιώργος Αμυράς κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές και κέρδισε το ποσοστό 7,37%. »Εξεπλάγην μόλις έμαθα ότι παίρνω πάνω από 14.200 ψήφους», δηλώνει στην Espresso. Αύριο, στον δεύτερο γύρο των εκλογών, θα είναι ο ρυθμιστής για τον δήμο της Αθήνας.

Γι’αυτό το λόγο συναντήθηκε χθες με τους υποψήφιους δημάρχους Νικήτα Κάκλαμάνη και Γιώργο Καμίνη. »Τους είπα ότι δεν είμαστε κόμμα, απλά είμαστε καθημερινοί πολίτες. Επειδή αρκετοί βγήκαν και είπαν ότι μπορεί να είμαι ο ρυθμιστικός παράγοντας των εκλογών, σας ξεκαθαρίζω πως ούτε ζήτησα ανταλλάγματα, ούτε μου προτάθηκαν. Αυτό που θέλω είναι απλώς να δω στην Αθήνα να υλοποιούνται τα πέντε Π που είχα θέση από την αρχή ως στόχο. Ποια είναι αυτά; Πεζοδρόμια, ποδηλατόδρομοι, πράσινο, πάρκινγκ και πολιτισμός. Μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Στο εξωτερικό εφαρμόζονται ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί όχι και εδώ», αναφέρει ο Γιώργος χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για το αν θα τον δούμε και στις εκλογές του 2014 λέει: »Ήρθαμε για να μείνουμε, δεν είμαστε περαστικοί στην πόλη μας. Έχουμε αναλάβει συγκεκριμένη αποστολή».

READ more