Γ. Αρναούτογλου: «Mέσα από μία κρίση, μπορούν να δημιουργηθούν πολλά καινούρια πράγματα!»

Γ. Αρναούτογλου: «Mέσα από μία κρίση, μπορούν να δημιουργηθούν πολλά καινούρια πράγματα!» | tlife.gr
Ο γνωστός παρουσιαστής, σε συνέντευξή του στο περιοδικό »Celebrity» μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και την νέα εκομπή που παρουσιάζει, το »Money Drop». Δήλωσε ότι αυτή η εκπομπή, είναι το μοναδικό παιχνίδι γνώσεων στην ελληνική τηλεόραση και χαίρεται πολύ που την παρουσιάζει, αφού ψυχαγωγεί τον κόσμο, τον κάνει να γελάει, να ξεχνάει τα διάφορα προβλήματα της εποχής και να κερδίζει χρήματα!

Με αφορμή την οικονομική κρίση και τη στροφή σε φτηνότερες παραγωγές, το »καλό παιδί» της τηλεόρασης είπε: »Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί… αλλά πιστεύω ότι μέσα από μία κρίση μπορούν να δημιουργηθούν καινούργια πράγματα.» Επιπλέον, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή επηρεάστηκε ο χαρακτήρας του από την επαφή του με τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης. »Έχω αισθανθεί να χάνω τον εαυτό μου και να μην καταλαβαίνω τα λάθη μου»,είπε χαρακτηριστικά, όμως γρήγορα, αντιμετώπισε ώριμα τα λάθη του και διόρθωσε τη συμπεριφορά του, έχοντας δίπλα του ανθρώπους που εμπιστεύεται.
Παραδέχτηκε ότι αυτό που αναζητά στο άλλο του μισό είναι »η ηρεμία, αποφασιστικότητα και όρεξη για ζωή, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα μας τύχουν» και αναφερόμενος στη σπουδαιότητα της φιλίας, υπογράμμισε ότι όσο μεγαλώνει, αντιλαμβάνεται ότι »η φιλία είναι το παν στη ζωή» κι είναι ευτυχισμένος που έχει φίλους, μετρημένους έστω και στα δάχτυλα του ενός χεριού!
Σ’ ερώτηση για το κόστος που είχε η προβολή του στις προσωπικές του σχέσεις και στο αν θα άλλαζε κάτι στον τρόπο που τις χειρίστηκε, ο Γρηγόρης απάντησε: »Πιστεύω στο φαινόμενο της πεταλούδας. Ότι δηλαδή έστω κι αν κάποτε κάπου άλλαζες κάτι, θα μπορούσαν όλα τα πράγματα μετέπειτα να εξελιχθούν εντελώς διααφορετικά. Και ίσως αυτό τελικά να μην σου άρεσε.»
Τέλος, φανερώνει τη θετική διάθεσή του για το μέλλον του τόπου, δηλώνοντας ότι: »Όταν φτάνεις στον πάτο, το μόνο που μπορεί να σου συμβεί είναι να αρχίσεις να ανεβαίνεις. Μπορούμε όλοι να πιαστούμε χέρι χέρι σαν αλυσίδα και να αλλάξουμε τα πάντα!»
Διάβασε περισσότερα στο »Celebrity» που κυκλοφορεί!
 

READ more