Γ. Αρναούτογλου: Μιλά πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει με την Κατερίνα του!

Στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και δεν το κρύβει. Ο γνωστός παρουσιαστής θα γίνει σε λίγο καιρό μπαμπάς και ήδη πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύντροφό του Κατερίνα.
Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” πρώτη φορά για το θαύμα της ζωής του, την σύντροφό του, την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και τη Χρυσή Αυγή.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα γι’ αυτό το θέμα, λόγω του ότι ήταν το χρονικό διάστημα τέτοιο… Τώρα, θα μπορούσα να πω κάτι, γιατί νομίζω ότι είναι και αστείο να περνάει ο καιρός και να μην μιλάω. Περιμένουμε ένα θαύμα! Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό που μας συμβαίνει. Πολλοί φόβοι και πολλές αγωνίες, τις οποίες αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας η Κατερίνα κι εγώ, αλλά πιασμένοι χέρι – χέρι αφήνουμε τις ανασφάλειες και περιμένουμε αυτό το θαύμα. Θέλουμε να πάνε όλα καλά. Αυτό που με κάνει ανήσυχο είναι μήπως συμβεί κάτι το οποίο ίσως χαλάσει αυτό το όμορφο γεγονός, γι΄ αυτό είμαι επιφυλακτικός και φειδωλός και δεν θέλω να πω πολλά. Να έρθει η ώρα να βγει το μωρό, να είναι γερό και μετά με όλη μου τη χαρά να μιλήσω. Ζω γι’ αυτό το θαύμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για την σύντροφό του Κατερίνα που έχει αλλάξει τη ζωή του δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένας πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος και αξίζει τα καλύτερα”.

Μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή και όλο αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, δήλωσε: “Ο παππούς μου ήταν πρόσφυγας και ο πατέρας μου μετανάστης. Μ’ αυτό που σου λέω νομίζω ότι σου δίνω μια απάντηση για τον τρόπο που σκέφτομαι. Δεν είμαι των άκρων, πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά σε κοινωνίες με αγάπη, με δουλειά, με διάλογο και με κατανόηση. Πιστεύω στις πολυπληθισμικές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες”.
Διάβασε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More