G. Clooney: Μιλά για την πολιτική, τα παιδιά, τους ομοφυλόφιλους και το lifting… στους όρχεις!

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ και όπως όλα δείχνουν δεν φοβάται να μιλήσει και δεν μασά τα λόγια του. Ο λόγος για τον George Clooney που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού “Max” και μίλησε για όλα…
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ πολιτικός, επειδή είχε πολλές γυναίκες και έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. “Δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω πολιτικός, είχα πολλές γυναίκες και έχω κάνει χρήση ναρκωτικών”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ο ίδιος προκάλεσε πανικό, αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει λίφτινγκ… στους όρχεις: “Δεν έχω πειράξει τα μάτια μου, όμως έχω ξοδέψει αρκετά για να ισιώσω το δέρμα στους όρχεις. Εκεί ναι, δε μου αρέσουν οι ρυτίδες!”, είπε και συμπλήρωσε: “Πρόκειται για μια τεχνική στο Hollywood που τη γνωρίζουν όλοι. Ονομάζεται ball ironing”.

/

Μιλώντας για το στοίχημα των 10.000 δολαρίων που είχαν βάλει οι φίλες του Michelle Pfeiffer και Nicole Kidman, ότι θα παντρευόταν πριν τα σαράντα του χρόνια, δήλωσε: “Έχασαν και τους έστειλα πίσω τις επιταγές. Στοιχημάτισα διπλά ότι δε θα αποκτήσω παιδιά πριν τα πενήντα. Όταν μου ξυπνά το πατρικό ένστικτο πηγαίνω στον Brad και την Angelina και ξαναθυμάμαι τον λόγο για τον οποίο ζω πολύ καλά χωρίς μωρά”.
Τέλος, για τη προσωπική του ζωή και στις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο είπε: “Όλοι νομίζουν ότι είμαι gay. Ποιος νοιάζεται; Δε πρόκειται ποτέ να διαψεύσω κανένα κουτσομπολιό, γιατί δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κάτι κακό. Η προσωπική ζωή μου είναι μόνο δική μου”.

/

Το εξώφυλλο από το τεύχος Ιανουαρίου

Read More

And More