Γ. Διαμαντή: “Είχα πιάσει τον Λάμπη επ’ αυτοφώρω να με κερατώνει με την Εύη Αδάμ!”

Μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση με τον Λάμπη Λιβιεράτο είχαν σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Sfera η Γιολάντα Διαμαντή και ο Βαγγέλης Περρής. Η ραδιοφωνική παραγωγός, μάλιστα, αποκάλυψε με πολύ χιούμορ το λόγο που είχε χωρίσει με τον γνωστό τραγουδιστή.
Στην ερώτηση του Βαγγέλη αν “ο Λάμπης άφησε την Γιολάντα ή η Γιολάντα τον Λάμπη”, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: “Την έσωσα την Γιολάντα… Το άφησα το κοριτσάκι μου να βρει έναν σωστό άνθρωπο με τα μυαλά στο κεφάλι”.
Την ίδια στιγμή, όμως, η Γιολάντα Διαμαντή ανέφερε: “Εγώ θα σου πω γιατί χωρίσαμε. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και μπορώ να πω την ιστορία. Τον έπιασα επ’ αυτοφώρω να με κερατώνει με την Εύη Αδάμ”, κάνοντας τον Λάμπη να απαντήσει: “Αυτά πληρώνω τώρα…”
Στη συνέχεια της εκπομπής, πάντως, η Γιολάντα αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου περιστατικού: “Ήταν ο συγχωρεμένος ο πατέρας του ο Μίμης άρρωστος στο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή μου λέει θα πάω να δω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο. Τον ρώτησα αν θέλει να πάμε μαζί και μου είπε ότι θέλει να πάει μόνος του για να μείνει λίγο μαζί του”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Τότε είχα μιλήσει κι εγώ με τον κολλητό του τον Πάνο και κανονίσαμε να πάμε για φαγητό και να περιμένουμε εκεί τον Λάμπη. Διαλέγουμε ένα άσχετο εστιατόριο, χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει. Μπαίνουμε μέσα και βλέπουμε τον Λάμπη και την Εύη να τρώνε τετ-α-τετ και με το που τους βλέπω κάνω εμμετό.”
Το πιο αστείο, βέβαια, όταν την είδαν ήταν πως της πρότειναν να μείνει μαζί για φαγητό, αλλά εκείνη φόρεσε το παλτουδάκι της και έφυγε σαν κυρία.

Read More

And More