Γ. Καραμέρος – Α. Πρέλεβιτς: Συνάντηση στο γήπεδο!

Πού θα μπορούσαν να συναντηθούν ο παρουσιαστής του Ant1 Γιώργος Καραμέρος και η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς; Η απάντηση είναι απλή; Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, όπου έπαιζε η αγαπημένη ομάδα του παρουσιαστή και ο σύντροφος του μοντέλου.

Οι δυο τους λατρεύουν το μπάσκετ και πήγαν εκεί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Αμαρουσίου-Ολυμπιακού.

Η Άννα Πρέλεβιτς πήγε στον αγώνα μαζί με τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα Δημήτρη Χαριτόπουλο, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίχτες των γηπεδούχων, αν και γνώρισαν την ήττα από τους “Ερυθρόλευκους”. Η Άννα προσπαθεί να βρίσκεται στο γήπεδο κάθε φορά που της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πάντα περιμένει τον καλό της στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Όσο για τον Γιώργο Καραμέρο, εκείνος βρέθηκε στον αγώνα μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του και απόλαυσαν το ματς. Άλλωστε, ο παρουσιαστής της εκπομπής του Ant1 “10 με 1” υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και είναι λάτρης της πορτοκαλί μπάλας.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό παρουσιαστή να μιλά με την Άννα Πρέλεβιτς για τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για τον αγώνα που παρακολουθούσαν.

Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More