Γ. Κιμούλης – Ε. Ζουγανέλη: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Τελευταία κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Γιώργος Κιμούλης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη ζουν μια θυελλώδη σχέση… Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα;

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” κάποιοι που γνωρίζουν καλά τον ηθοποιό έσπευσαν να διαψεύσουν αυτή την είδηση λέγοντας: “Είναι πασιφανές ότι οι δυο τους είναι αταίριαστοι, οπότε μάλλον είναι απίθανο Κιμούλης και Ζουγανέλη να είναι ζευγάρι.” Τις τελευταίες μέρες όμως απολαμβάνει συχνά ο ένας την παρέα του άλλου στο στέκι “Floral” της πλατείας Εξαρχείων. Εκείνος είνα αρκετά διαχυτικός μαζί της, ενώ εκείνη ανταποκρίνεται διακριτικά αλλά με τρυφερότητα.

Από την άλλη, το ότι υπάρχει φλόγα ανάμεσά τους είναι κάτι που δεν κρύβεται: “Πρόκειται για μια σχέση που έχει ήδη παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Γιώργου Κιμούλη. Είναι πιο ήρεμος, πιο κατασταλαγμένος και πιο χαρούμενος από ποτέ, λες και η σχέση του με την Ελεονώρα τον έχει αναζωογονήσει. Δείχνει γεμάτος ζωντάνια, σφύζει από ενέργεια να δημιουργήσει, να κάνει καινούρια πράγματα.” λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του.

O καιρός θα δείξει…

Read More

And More