Γ. Κιμούλης: Θεατρική πρεμιέρα έχοντας στο πλευρό του την κόρη του! Φωτογραφίες

Επτά οι γυναίκες του Δον Ζουάν στην εκδοχή που υπογράφει ο Γιώργος Κιμούλης, στο έργο «Δον Ζουάν, η επιστροφή». Σκηνοθετεί και παίζει πλαισιωμένος από επτά γυναίκες ηθοποιούς που ερμηνεύουν όμως 35 ρόλους!

Οι κυρίες που συμπρωταγωνιστούν είναι οι Ταμίλα Κουλίεβα, Φαίη Ξυλά, Κατερίνα Γερονικολού, Δήμητρα Παπαδήμα, Παρασκευή Κατσάνη, Άννα Έλενα και Βασιλική Μπισαράκη.

Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Κηποθέατρο Παπάγου και αναμένεται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Στην πρώτη παράσταση της περιοδείας βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα του Γιώργου Κιμούλη αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών. Ένα από αυτά είναι και η κόρη του που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του.

Μπαμπάς και κόρη έχουν αδυναμία ο ένας στον άλλον και τους ενώνει η αγάπη για το θέατρο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να πηγαίνουν μαζί σε θεατρικές παραστάσεις.

Το TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους διάσημους φίλους που βρέθηκαν στο θέατρο! Δες φωτογραφίες:

Read More

And More