Γ. Λεβέντης: “Θέλω να το παλέψουν ο Χαριτάτος και ο Καραμέρος”

Η κάμερα της “Πρωινής Μελέτης” έπιασε τον Γιώργο Λεβέντη στο αεροδρόμιο της Αθήνας και μίλησε για τους Καραμεροχαριτάτους, την Ευγενία Μανωλίδου, τη Eurovision.

Σχετικά με τους Καραμεροχαριτάτους: «Για τον Γιώργο και τον Σπύρο δεν θα πω πολλά πράγματα. Νομίζω πως κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα στην τηλεόραση και μέσα στο Γενάρη παίρνονται δύσκολες αποφάσεις. Θέλω να το παλέψουν ο Γιώργος και ο Σπύρος να κάνουν ό,τι μπορούν και βλέπουμε μέχρι εκεί. Δεν θα μπορούσα να πω τίποτα άλλο».

Για την Ευγενία Μανωλίδου: “Το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” είναι ένα από τα δικά μου προγράμματα και το δουλεύω απʼ έξω και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να έχει πολύ καλή κριτική επιτροπή. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω την Ευγενία στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν ξέρω να σας πω όμως, αυτό είναι δουλειά της κ. Γκαγκάκη».

Για τη Eurovision: «Χάνω πολλά επεισόδια εξαιτίας της απουσίας μου στο εξωτερικό. Εγώ χαίρομαι πολύ για τη Νίκκη. Έχουμε δει την Ελλάδα να πηγαίνει με πολύ μεγάλα αστέρια. Αυτή είναι όμως μία στιγμή όπου γίνεται κάτι καινούριο. Έχουμε δει στο παρελθόν πως έχουν πάει πολύ καλά άλλες χώρες με καινούρια πρόσωπα. Αυτή την περίοδο γίνεται πολύ μεγάλος χαμός και θα έπρεπε να επιλέξουν τα άτομα που οι υπεύθυνοι πιστεύουν. Εγώ θα διάλεγα κάποιον ο οποίος ξέρει τη δουλειά. Κάθε χρόνο όμως όλα αλλάζουν, η αγορά αλλάζει, ο κόσμος αλλάζει. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε με 5 συγκεκριμένα άτομα».

Read More

And More