Γ. Λιάγκας : “Εκκρεμεί μία συνάντηση με το Mega. Αν τα βρούμε όλα καλά…”

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και την συνεργασία τους με το Mega. Μάλιστα, δεν είναι λίγα κι εκείνα τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την ανανέωση της συνεργασίας του γνωστού ζευγαριού με το κανάλι, σαν μία ανανέωση… θρίλερ.

Και αυτό γιατί; Γιατί οι μέρες περνούν, το “Πρωινό Mou” έχει ρίξει αυλαία και ακόμα ο Γιώργος και η Φαίη όχι μόνο δεν έχουν δώσει και πάλι τα χέρια με το Μεγάλο Κανάλι για του χρόνου, αλλά δεν έχουν κάνει καν το οριστικό τους ραντεβού με την διοίκηση του καναλιού, έτσι ώστε να ξέρουν το που ακριβώς βαδίζουν.

Μετά ,λοιπόν, απ΄ όλα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm να βάλει ο ίδιος τα πράγματα στην θέση τους και να λύσει όλα τα… μυστήρια της παραφιλολογίας που κυκλοφορούν !

“…Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία για το τί θα γίνει του χρόνου. Δεν ξέρω να σας πω τι θα γίνει του χρόνου… είμαι απόλυτα έντιμος. Σαφώς και το Mega είναι το κανάλι που έχει την προτεραιότητα. Σαφώς και το Mega είναι το κανάλι με το οποίο οφείλω να συζητήσω πρώτα και να δω τί θα γίνει. Εκκρεμεί μία συνάντηση με το Mega. Αν τα βρούμε όλα καλά… Αν δεν τα βρούμε εδώ θα είμαστε… αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε. Τώρα αν θα είμαστε πρωί ή θα είμαστε βράδυ… Καταρχήν σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, ας βρεθεί ένας παρουσιαστής να μου πει ότι αυτός αποφασίζει. Τα κανάλια αποφασίζουν και προτείνουν και εμείς αποδεχόμαστε ή δεν αποδεχόμαστε. Δεν είμαστε τόσο μάγκες ακόμη και στην επιτυχία να αποφασίζουμε τι θέλουμε… Το ζητούμενο είναι να έχουμε δουλειά και εμείς και όλος ο κόσμος…”

Read More

And More