Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Τελευταίες ετοιμασίες και μηνύματα πριν την πρεμιέρα!

Με ανυπομονησία περιμένουν την πρεμιέρα τους στον Ant1 η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Το γνωστό ζευγάρι επιστρέφει τηλεοπτικά με ολοκαίνουργιο πλατό και είναι έτοιμο να ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης έχοντας απέναντί τους τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.
Χθες μάλιστα, όλοι οι συντελεστές βρέθηκαν στα στούντιο και έκαναν την τελευταία πρόβα ελέγχοντας όλες τις λεπτομέρειες. Ο Γιώργος και η Φαίη ετοιμάζονται να κάνουν άλλωστε δυναμική είσοδο και θέλουν όλα να δουλεύουν ρολόι.
Me casual εμφάνιση συνάντησαν χθες την ομάδα τους και ανέβασαν φωτογραφίες στα social media από το τελευταίο check τους στην εκπομπή. Ενώ, ταυτόχρονα δεν σταμάτησαν να δέχονται μηνύματα και ευχές φίλων, ενώ αντάλλασσαν μηνύματα και με τους συνεργάτες τους.
Μάλιστα, χθες βράδυ η Φαίη ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter και παραπονέθηκε ότι η Σάσα δεν την αφήνει να κοιμηθεί. “Θέλω να κοιμηθώ κ η Σάσα στον κόσμο της… καληνύχτα αγαπημένοι μου ευχαριστώ κ πάλι… πολύ…”

""

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη στο twitter

Από τα social media, όμως, δεν μπορούσε να απουσιάζει και ο Γιώργος Λιάγκας στέλνοντας την πρωινή του καλημέρα μέσω Twitter. “Καλημερούδια… Επιτέλους έφτασε η ώρα… Πάμε για δουλειά… Τα λέμε στις 10:00 στον Αντ1. Καλή βδομάδα…”
""
Η τελευταία πρόβα

Read More

And More