Γ. Λιάγκας: Τι απαντά σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν πως το “Πρωινό Mou” φέτος σαρώνει, γιατί δεν έχει… αντίπαλο;

Το Πρωινό Mou φέτος τα… σπάει ! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά διανύουν αναμφισβήτητα την πιο σούπερ τηλεοπτική χρονιά τους, μιας και έχουν καταφέρει να απογειώσουν εντελώς την καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο, ξεπερνώντας ουσιαστικά κάθε μέρα τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Το πρωινάδικο του Μεγάλου Καναλιού σημειώνει καθημερινά όχι ιστορικό… χαμηλό, αλλά υψηλό στους πίνακες τηλεθέασης, διαγράφοντας μία πορεία που κόβει την ανάσα. Αλλωστε, για τα απογειωτικά νούμερα του Πρωινού σας μίλησα και χθες συγκεκριμένα.

Ομως, σήμερα επανέρχομαι δριμύτερη στο θέμα αυτό, για να σας αποκαλύψω το τι απαντά ο Γιώργος Λιάγκας, σε όλους εκείνους που σπεύδουν να διευκρινήσουν πως μπορεί η εκπομπή να σκίζει, βγαίνει ,όμως, στον αέρα, χωρίς να έχει ουσιαστικά αντίπαλο, με την έννοια ότι δεν υπάρχει πια απέναντι, μία αντίστοιχη, ψυχαγωγική πρόταση.

Τι απαντά ,λοιπόν, ο Γιώργος που δεν μασσάει ποτέ τα λόγια του ;

«Αυτό είναι κάτι που όντως λέγεται και δεν ισχύει. Και δεν ισχύει γιατί αντιπάλους έχουμε. Εχουμε τον Γιώργο Παπαδάκη, την Πόπη Τσαπανίδου, μέχρι πρότινος είχαμε απέναντι το «Asi»… Τι πάει να πει δεν έχουμε αντίπαλο, γι ΄αυτό και κάνουμε νούμερα; Απλώς δεν έχουμε απέναντι πρόγραμμα της ίδιας τυπολογίας. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν κι άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές που βρίσκονται στον αέρα χωρίς να έχουν απέναντι ισχυρό αντίπαλο και οι επιδόσεις τους δεν είναι ανάλογου μεγέθους… Οπότε;».

Read More

And More