Γ. Λιαγκας: Τι είχε μέσα το πακέτο που έλαβε από τη διοίκηση του ANT1;

Αν νομίζετε πως τα… πακέτα χτυπούν μόνο την πόρτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου, απατάσθε! Σήμερα πουρνό-πουρνό ένα πακέτο κατέφθασε και στο πλατό του “Πρωινού” ΑΝΤ1 και όπως ήταν φυσικό, ήταν ένα πακέτο που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων!

Το πακέτο ,λοιπόν, αυτό είχε αποστολέα την διοίκηση του ΑΝΤ1 και παραλήπτη; Τον Γιώργο Λιάγκα! Ο παρουσιαστής άνοιξε εννοείται το πακέτο και με μεγάλη έκπληξη είδε μέσα πως υπήρχε μία ρακέτα βαθμολογίας από το “Dancing” και μία πρόταση, ότι η παραγωγή του σόου θα τον περιμένει την Κυριακή να τους τιμήσει με την παρουσία του και να καθίσει στην κριτική επιτροπή!

Αν και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ενθουσιάστηκε και δεν ξεκαθάρισε το αν θα βρίσκεται όντως την Κυριακή στο πλατό του “Dancing”, εμείς ρωτήσαμε άνωθεν και μάθαμε πως όντως ο Γιώργος την Κυριακή θα εμφανιστεί ως guest στην κριτική επιτροπή του σόου.

Μάλιστα, μας διευκρινίστηκε πως η βαθμολογία του δεν θα μετρήσει για την τελική κατάταξη των ζευγαριών και για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει, μιας και θα είναι… gust βαθμολογία.

Read More

And More