Γ. Λουκάκος: Μέσα από το “Master Chef” ο κόσμος γνώρισε τη δουλειά μου!

Για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του το “Master Chef”, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιον από τους παίχτες του διαγωνισμού μαγειρικής και το “Μaster chef junior” μίλησε ο Γιάννης Λουκάκος.

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε όλα όσα έχουν σχέση με τη συμμετοχή του στο “Master Chef” στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη”, η οποία βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής του.
“Αποκόμισα μία πολύ πολύτιμη εμπειρία, απλά και μόνο που δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σε μία τέτοια εκπομπή, την ευκαιρία να διδάξω κάποια σημαντικά πράγματα στα νέα παιδιά”, είπε ο Γιάννης Λουκάκος.
Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θεωρεί πως η συμμετοχή του στην κριτική επιττροπή του παιχνιδιού, άλλαξε τη ζωή του, αλλά του έδωσε περισότερη δημοσιότητα. “Δεν θεωρώ ότι άλλαξε τη ζωή μου, μου έδωσε όμως την δυνατότητα να γνωρίσει πιο πολύ κόσμος την δουλειά μου”, είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για το “Μaster chef junior”, o ίδιος είπε το εξής: “Αν υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές ασφάλειας και έχουν υπάρξει και κάποια μαθήματα γιατί να μη γίνει; Άλλωστε δεν είναι παρθενογένεση, έχει γίνει με μεγάλη επιτυχία στην Αυστραλία”.
Για το αν έχει πάρει κάποιο παιδί μέσα στη δική του κουζίνα, ο γνωστός σεφ ανέφερε πως έχει συνεργαστεί με τον Ιερεμία. “Έχω επιλέξει ένα από τα παιδιά να συνεργαστεί μαζί μου. Προς το παρόν έχω συνεργαστεί με τον Ιερεμία. Θα είναι αρχάριος μάγειρας μέσα στο μαγαζί μου. Αυτό θα έπρεπε να κάνει και αυτό θα έπρεπε να σκεφτούν αν κάνουν όλοι από το παιχνίδι όταν βγουν στην δουλειά”, δήλωσε.

Read More

And More