Γ. Μαρακάκης: Μιλάει για πρώτη φορά για τον έρωτά του με την Σ. Μαντούβαλου

Ο γνωστός και γοητευτικός δικηγόρο Γιάννης Μαρακάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό LIFE, μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Σοφία Μαντούβαλου, κόρη του πρώην βουλευτή Πέτρου Μαντούβαλου, για την Χρυσή Αυγή, ενώ δηλώνει αισιόδοξος ότι η χώρα μας θα βγει σύντομα από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Για την σχέση του με την Σοφία

-Είδαμε φωτογραφίες σας με την Σοφία Μαντουβάλου. Είναι αλήθεια ότι ταιριάζετε τόσο όσο φαίνεται προς τα έξω;
-Την αλήθεια την ξέρουμε μόνο εμείς και είναι πολύ καλύτερη από αυτο που απλώς φαίνεται. Ωστόσο, δεν την έχουμε για δημόσια κατανάλωση..
-Είναι ενοχλητικό να ασχολούνται με τα προσωπικά σας τα ΜΜΕ. Η σύντροφος σας πως το αντιμετωπίζει.
-Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Θεωρώ ότι μου έχουν φερθεί πολύ καλά και πέραν κάποιων εξαιρέσεων είχα πάντοτε πολύ καλή σχέση με τους συναδέλφους σας. Εφόσον λοιπόν οι δημοσιογράφοι κινούνται αξιοπρεπώς ούτε εγώ ούτε και η Σοφία ενοχλούμαστε. Και εύχομαι να παραμείνει έτσι..

Για τη Χρυσή Αυγή και το μέλλον της Ελλάδας

-Ποια είναι η θέση σας για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή; Σας τρομάζει το γεγονός αυτό;

Η είσοδος της παράταξης αυτής δεν με τρομάζει. Με προβληματίζει όμως η λαϊκή ετυμηγορία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και φαίνεται πως δεν έχουμε διδαχτεί από αυτήν . Ούτε ο λαός ούτε όμως και αυτοί που οδήγησαν τον κόσμο στην κίνηση.

– Είστε αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας μας;
Αγαπώ την Ελλάδα και θυμώνω με αυτούς που εξώθησαν συμπολίτες μας στην ξενιτιά εν έτη 2012. Όμως το εθνικό μας προϊόν είναι μοναδικό και ασυναγώνιστο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι το φως στο τούνελ δεν αργεί να φανεί. Ελπίζω να είναι σύντομα και να μας βρει δυνατούς

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό LIFE που διανέμεται δωρεάν στα Νότια Προάστια

Read More

And More