Γ. Μαστροκώστα: Όταν τραγουδούσε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο!

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Πάντα ήταν! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει γνωστή. Πέρα από την γυμναστική που ήταν το αντικείμενό της η Γωγώ ασχολήθηκε πολύ με την τηλεόραση, το μόντελινγκ, την υποκριτική αλλά και το… τραγούδι!

Στις φωτογραφίες που βλέπεις εύκολα μπορείς να την αναγνωρίσεις. Είναι από μια βραδιά στο Ποσειδώνιο τον Απρίλιο του 1999. Η Γωγώ διασκέδαζε με αγαπημένους φίλους και όταν χρειάστηκε να ανέβει στην πίστα το έκανε με μεγάλη χαρά για να τραγουδήσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο!


Λευτέρης Πανταζής, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος


Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Βαλάντης, Λευτέρης Πανταζής

Η αγάπη της για την μουσική την οδήγησε μάλιστα το 2007 να κυκλοφορήσει το πρώτο δικό της δίσκο με τίτλο “Αμαρτία”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ταλέντο της στη μουσική η Γωγώ το χρησιμοποίησε και την ημέρα του γάμου της αφού έγραψε και ερμήνευσε ένα κομμάτι ειδικά αφιερωμένο στον αγαπημένο της Τραϊνό Δέλλα.

Στις φωτογραφίες μπορείς να διακρίνεις και Νίκο Κουρκούλη όταν ήταν στο ξεκίνημά του νεαρός και χωρίς τα μακριά μαλλιά που έχει σήμερα! Η Γωγώ και ο Νίκος παραμένουν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι και πολλές φορές βγαίνουν με τους συντρόφους τους ή κάνουν μαζί διακοπές.

Read More

And More