Γ. Μαζωνάκης: ”Δεν τη χάρηκα τη ζωή μου!”

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που έχει συμπληρώσει 23 χρόνια στο τραγούδι και 17 χρόνια στη δισκογραφία, μίλησε τη ζωή του στην εφημερίδα ”Real news”, τονίζοντας πως έχει φτάσει τον εαυτό του στα άκρα.

”Όταν ένας έφηβος ξεκινάει στα 15 του να δουλεύει σε αυτό το χώρο επαγγελματικά, 7 μέρες την εβδομάδα, με ωράριο που τελείωνε στις 7 το πρωί, προφανώς δεν είναι τόσο κανονικός άνθρωπος…”, ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής, ο οποίος παραδέχτηκε πως θα ήταν αφύσικο να πει ότι δεν έχουν υπάρξει στιγμές που καταπιέστηκε από την δουλειά στην πίστα.

Δήλωσε πως πάντα είχε δίπλα του συνεργάτες που τον πήγαιναν μπροστά και μάλιστα, ο Νίκος Μουρατίδης, με τον οποίο συνεργάστηκε για 5 χρόνια, του έμαθε πολλά πράγματα.

”Το να είσαι πειθαρχημένος και να ακολουθείς τα πάθη σου είναι δύο πράγματα που συμβαδίζουν. Εγώ τουλάχιστον τα έχω καταφέρει”, είπε το ”παιδί της νύχτας” και συνέχισε: ”Είμαι άνθρωπος που έχω ζήσει πολλά από τη μία, αλλά δεν έχω ζήσει τη ζωή μου, όπως θα ήθελα γιατί η δουλειά μου, μου έχει πάρει αρκετά πράγματα. Δεν τη χάρηκα τη ζωή μου. Τα τελευταία 5 χρόνια κατάφερα να καλύψω λίγο από τον χαμένο χρόνο, ένιωσα την ανάγκη να με φροντίσω, να με αγαπήσω.”

Ο Γιώργος παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει για τον τρόπο ζωής του και για τις επιλογές του. ”Τσάμπα ξενύχτια, τσάμπα ταλαιπωρία. Έχω φτάσει τον εαυτό μου στα άκρα. Αλλά μπορώ να ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου. Έχω αυτή την ικανότητα”, είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι δεν θέλει να θεοποιηθεί με αυτά τα λεγόμενα, αφού πιστεύει πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ περισσότερο από τον ίδιο.

Read More

And More