Site icon TLIFE

Γ. Μιχαλοπούλου: Όλα όσα έγιναν με τον Ant1!

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλάει στο περιοδικό ”People” για τους λόγους που σταμάτησε η δωδεκάχρονη συνεργασία της με τον Ant1, τις σχέσεις της με το κανάλι, την μετακόμιση στο Λοζ Άντελες και την οικογένεια.

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε τους λόγους που σταμάτησε η συνεργάσια της με το κανάλι του Αμαρουσίου: “Ηταν μια κοινή απόφαση, σε ότι αφορά το δικό μου κομμάτι, αυτό είχε να κάνει και με την επιθυμία μου να δικομάσω επαγγελματικά και άλλα βήματα”, δήλωσε.

Η δημοσιογράφος μίλησε για το πώς είναι οι σχέσεις της με τον Αnt1 και αποκάλυψε: “‘Αψογες, πολύ καλές. Ποτέ δεν υπήρξε κάποιο θέμα. Από τον Ant1 έφυγα καλά, ποτέ δεν έγινε κάτι άσχημο.”
Η Γιώτα αναφέρθηκε και στην μετακόμιση της στο Λοζ Άντζελες και είπε χαρακτηριστικά: “Ναι, θα πάω στο Λος Άντζελες, Όμως δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο. Αποφεύγω να λέω για πάντα στη ζωή μου.”
Στο αν διεκδίκησε κάτι περοσσότερο απο το κανάλι απαντάει: “Όχι, αν ήθελα να είχα κάνει κάτι άλλο, θα το είχα κάνει ενδεχομένως.”

Τέλος μίλησε για τον αν θα μπορούσε να κάνει οικογένεια στο Λοζ Άντζελες και εξομολογήθηκε: “Έχω ένα σκυλί το οποίο και θα πάρω μαζί μου. Τώρα, αν τα μέλη της οικογένειας μου πολλαπλασιαστούν στο Λοζ Άντζελες δεν το ξέρω.”

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

© 2024 tlife.gr