Γ. Μπόγρης: Μιλά για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου και την κριτική που δέχτηκε!

Για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου που μπήκε στο στόχαστρο και προκάλεσε αρνητικές κριτικές μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης στο περιοδικό “Big Fish” του Πρώτου Θέματος. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Πανιώνιο, τους στόχους που έχει βάλει, την πορεία του στο χώρο του αθλητισμού και άλλα πολλά.
Μιλώντας, αρχικά για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: “Το γεγονός πως η προσωπική μου ζωή μπήκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ, ούτε με μπλόκαρε ούτε με πήγε πίσω. Το αντίθετο. Υπήρξαν άνθρωποι που υποστήριζαν πως δεν έπαιζα καλά λόγω της σχέσης μου. Έγραφαν και έλεγαν διάφορα στα sites. Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ασχοληθώ”.
Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε: “Όταν άρχισα να δείχνω τι μπορώ να καταφέρω και πως όλα αυτά που υποστήριζαν δεν έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή άλλαξαν κάπως τη στάση τους. Είμαι όμως και άνθρωπος που δεν ξεχνάω εύκολα. Είμαι από αυτούς που προτιμούν να απαντούν μέσα στο γήπεδο και όχι έξω απ’ αυτό. Αλλά να σου πω και κάτι, εμένα μου αρέσει η αρνητική διαφήμιση. Μου αρέσει να με ζηλεύουν. Το να σε αγαπήσουν, λένε, είναι θέμα τύχης, για να σε μισήσουν, όμως, θα πρέπει να έχεις προσωπικότητα”.
Όσον αφορά τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο, δήλωσε: “Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Την φανέλα του έχουν φορέσει στο παρελθόν παίκτες – είδωλα του ελληνικού μπάσκετ. Είναι μια υγιής οικονομικά ομάδα. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση. Μου έδειξαν πως με ήθελαν όχι μόνο η διοίκηση, αλλά και ο προπονητής. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να με θέλει ο προπονητής. Θεωρώ πως φέτος είναι η χρόνια μου και είμαι επιτέλους σε θέση να δείξω τις ικανότητες μου και να κάνω το επόμενο μεγάλο βήμα”.

Read More

And More