Γ. Παπαδάκης: ”Δεν λέμε όλη την αλήθεια στον κόσμο”

Ο Γιώργος Παπαδάκης αν και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso της Κυριακής μίλησε για την σύζυγο του. Επίσης μίλησε για τα προγράμματα που παρακολουθεί στην τηλεόραση και τονίζει ότι δεν θα ασχολιόταν ποτέ με την πολιτική.

Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος μιλάει για τη γνωριμία με τη σύζυγο του Τίνα Παπαδέλη. ”Είναι δεκατέσσερα χρόνια μικρότερη από μένα τη γνώρισα και την ερωτεύτηκα ενώ εργαζόμασταν και οι δύο στον ΑΝΤ1. Μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή η σχέση μας εκείνη αποφάσισε να φύγει για να μην είναι η κυρία του κυρίου. Είναι ό,τι πιο αξιόλογο έχω γνωρίσει στη ζωή μου”.

”Και αν με ρώταγες ”αυτή η σχετική επιτυχία που έχεις, που μπορεί να φείλεται” θα σου έλεγα ενενήντα τοις εκατό στο γεγονός ότι έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου. Η Τίνα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όταν ξαφνικά έχασα τον αδελφό μου σε πολύ μικρή ηλικία κι έμεινα μόνος μου χωρίς να έχω άλλους συγγενείς παρά μόνο τα ανίψια μου , η Τίνα ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ο άνθρωπος της ζωής μου. Ο άνθρωπος μου”, δήλωσε συγκινημένος.

”Είμαι υποχρεωμένος να παρακολουθώ ό,τι έχει σχέση με την ενημέρωση. Και λέω ότι είμαι υποχρεωμένος γιατί πολλά πράγματα τα κάνω κέφι και τα βλέπω ενώ άλλα τα παρακολουθώ υποχρεωτικά. Εκτός από αυτά λοιπόν, βλέπω το ”Νησί”, μου αρέσει πάρα πολύ. Βλέπω τους ”αρβυλαίους”, μου αρέσουν πάρα πολύ, τρελαίνομαι. Μου αρέσει ο Θέμος. Ο Λάκης Λαζόπουλος. Τρελένομαι. Είδα από μία φορά, άντε δύο όλα τα ριάλιτι. Για να έχω άποψη. Ή βλέπω κάποιες εκπομπές, όχι μόνο γιατί μου αρέσει το περιεχώμενο τους αλλά για κάτι άλλο. Έβλεπα αυτό με τους χορούς που είχαμε εμείς επειδή μου άρεσαν κάποιοι που χόρευαν. Ή έβλεπα λίγο από το καινούριο του MEGA γιατί λατρεύω τον Καπουτζίδη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναρωτιέται: ”Εντάξει ρε φίλε, είσαι τίμιος και σου παίρνει πολύ λίγο χρόνο για να κοιμηθείς. Αλλά πως ξυπνάς;” Και απαντάει ο ίδιος: ”Δύσκολα γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι τόσο ειλικρινής όσο θα ήθελα. Και ναι, μέσα από τη δουλειά μου δεν είμαι τόσο ειλικρινής όσο θα ήθελα. Κρύβω ένα μέρος της αλήθειας. Κι αυτό με πληγώνει. Έχω την εντύπωση πως δεν λέμε όλη την αλήθεια στον κόσμο, επειδή, αν λέγαμε την πλήρη αλήθεια τότε δεν θα βρίσκαμε τρόπο να φύγουμε και εμείς και κάποιοι άλλοι”. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εαν θα ασχολιόταν με την πολιτική απάντησε με έμφαση: ”Ποτέ, ποτέ,ποτέ”.

Read More

And More