Γ. Παπαγεωργίου: Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού ήρθε για να μείνει

H τέχνη κυλάει στις φλέβες του σαν κάτι απολύτως φυσικό. Ο Γιώργος λατρεύει τη ροκ μουσική, αλλά εκείνο που τον κέρδισε τελικά είναι το θέατρο. Την ώρα της τελικής απόφασης γίνεται μέσα σου μ’ έναν μαγικό τρόπο το κλικ, υπαγορεύοντάς σου ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις αναφέρει στη συνέντευξή του στο People του Πρώτου Θέματος.

Η διάσημη μαμά εισιτήριο και τροχοπέδη

Ο ηθοποιός εξηγεί πως ο στόχος του δεν ήταν να γίνει σταρούμπα! Δεν με πολυενδιαφέρουν τα εξώφυλλα, δεν αντιμετωπίζω τη δουλειά μου ως αρπαχτή και δεν είναι του χαρακτήρα μου οι εκπτώσεις εξηγεί. Και μπορεί να μην είναι ακόμη ιδιαίτερα γνωστός έχει όμως καταφέρει να συμμετάσχει σε τηλεοπτικές δουλειές με την υπογραφή του Κώστα Κουτσομύτη και της Μιρέλλας Παπαοικονόμου ή ακόμη και σε θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού και της Επιδαύρου. Ήταν η Φιλαρέτη Κομηνού μια καλή αφορμή να ανοίξουν πόρτες;

/

Μια συγγένεια τέτοιου τύπου βοηθάει για να σε μάθει πιο γρήγορα το κύκλωμα της τέχνης. Αυτό όμως […] είναι τροχοπέδη, αφού πρέπει να αποδείξεις ότι μπήκες στον χώρο λόγω βούλησης και όχι εξαιτίας γονικού δικαιώματος και έχεις τα φόντα να βαδίσεις μόνος σου αναφέρει.

Πάντως η μητέρα του είναι για εκείνον το γούρι, που θα παρίσταται πάντα στις πρεμιέρες ή τις γενικές πρόβες. Ακούω τη μητέρα μου, την οποία σέβομαι για τη στάση που κράτησε στο χώρο τονίζει και συμπληρώνει μου άρεσε που δεν έπεσε με τα μούτρα σε όλο αυτό το γαϊτανάκι της δημοσιότητας και των εύκολων χρημάτων!

Read More

And More