Γ.Παπαμιχαήλ: “Αντί για καφέ έκανα κοκαΐνη”

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη δίνει μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι πια στην καλύτερη φάση της ζωής του έχοντας αφήσει πίσω του τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Σημαντικό στοιχείο για την ανανεωμένη διάθεσή του είναι η νέα του αγαπημένη Βασιλική Μπισαράκη.

Ο γιος της αξέχαστης Αλίκης μιλάει στο περιοδικό “People” για την πιο άσχημη περίοδο της ζωή του, που ακολο’υθησε μετά τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας. “Ήταν ένα γεγονός το οποίο δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Κι όλα τα χρόνια που ακολούθησαν εξακολούθησα να κάνω χρήση , να μένω βυθισμένος στην κοκαΐνη”,εξήγησε ο Γιάννης.

“Είχα φτάσει όμως στο σημείο να ξυπνάω κι αντί για καφέ να κάνω κοκαΐνη για να μπορέσω να σκεφτώ. Όταν είσαι χρήστης έτσι σκέφτεσαι”, απαντά ο ίδιος.

Τώρα πια έχει απαλλαγή από αυτό το πρόβλημα καθώς πήγαινε και πηγαίνει ακόμα σε ψυχολόγο που τον βοηθάει. Δεν στράφηκε σε κλινική αποτοξίνωσης γιατί κατά την γνώμη του δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να απεξαρτηθείς. “Αν δεν το πάρεις απόφαση δεν σε βοηθάει κανένας. Αν δεν θες να σταματήσεις δεν σταματάς”, υποστηρίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Read More

And More