Γ. Παπαμιχαήλ: Ετοιμάζει ασφαλιστικά μέτρα για την πρώην σύντροφό του! Τι απαντά η Β. Μπισαράκη στο TLIFE

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Βασιλική Μπισαράκη έχουν πάψει να είναι εδώ και μερικούς μήνες μαζί. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά μέχρι τώρα όλα έδειχναν ότι οι σχέσεις τους παρέμεναν καλές. H Βασιλική μας το είχε επιβεβαιώσει μιλώντας στο TLIFE λίγο μετά τον χωρισμό που προκάλεσε έκπληξη!

Ωστόσο, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ανέτρεψε την αντίληψη αυτή με μία ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

/

16 χρόνια μετά τον θάνατο της αξέχαστης ηθοποιού κι ενώ ο Γιάννης ετοιμάζεται να εκδώσει ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που θα προκαλέσει θα ξεκινήσει παράλληλα μια δικαστική διαμάχη με την άλλοτε αγαπημένη του.

/

Η Βασιλική μιλώντας για πρώτη φορά στο TLIFE βάζει τα πράγματα στη θέση τους! “Δεν είπα ποτέ ότι στο δρόμο με φωνάζουν Αλίκη. Αυτό γράφτηκε από κάποιον δημοσιογράφο σε συνέντευξη που είχα δώσει στο παρελθόν. Δεν ξέρω γιατί τα γράφει αυτά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για τον Γιάννη”, ανάφερε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός η οποία φαίνεται πως δεν έχει καμία κακία για τον πρώην σύντροφό της.

Η γνωριμία τους άλλωστε στηρίχτηκε κατά κάποιον τρόπο στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν στο πρόσωπο της Βασιλικής μια νεά εκδοχή της αξέχαστςη ηθοποιού. Ωστόσο, η ίδια εκτός από το ότι δηλώνει φανατική θαυμάστρια ξεκαθαρίζει μιλώντας στο TLIFE πως δεν έχει πει ποτέ ότι στο δρόμο την φωνάζουν Αλίκη.

Read More

And More