Γ. Παπαμιχαήλ – Β. Μπισάρακη: To love story και η κινηματογραφική γνωριμία!

Η Βασιλική Μπισάρη είναι το κορίτσι που βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Παπαμιχαήλ τους τελευταίους εννιά μήνες. Οι καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κύπρο ήταν αυτές που τους έφεραν πιο κοντά και έκαναν πιο γνωστή στο κοινό την σχέση τους. Πολλά βράδια μένουν μαζί στο σπίτι της Βασιλικής στο Γαλάτσι και σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον είναι η γυναίκα της ζωής του και ο γάμος είναι η φυσική εξέλιξη της σχέσης αυτής.

“Ο Γιάννης μου γράφει πολύ ωραία λόγια καθημερινά, αλλά δεν θέλω να τα μοιράζομαι ακόμα με άλλους, γιατί ακούγονται μεγάλα λόγια και δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα στη ζωή”, δηλώνει η 23χρονη Βασιλική στο περιοδικό “People” για τα γραπτά μηνύματα που της στέλνει ο αγαπημένος της.

Η γνωριμία τους θυμίζει την ταινία “Η αγάπη μας”

“Όταν τελείωσε η παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές” του Φασουλή, όπου έπαιζα την Πολέτ, δεν έβρισκα δουλειά. Μία φίλη μού πρότεινε να κάνω ταξιθεσία στο θέατρο Αλίκη, στην παιδική σκηνή. Στεναχωριόμουν βλέποντας από την πλατεία τους άλλους να παίζουν. Η φίλη μου έλεγε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι κάτι καλό θα βγει κι από αυτή τη θέση. Μια μέρα, το Μάρτιο του 2010, ο Γιάννης παρουσίασε το λεύκωμα της μητέρας του στο θέατρο και εγώ βοηθούσα στην πώλησή του. Ο Γιάννης με ρώτησε αν γνωριζόμασταν. Όταν του είπα όχι, ζήτησε το τηλέφωνό μου κι έφυγε. Την άλλη μέρα μου τηλεφώνησε και βγήκαμε για φαγητό”, περιγράφει η γλυκιά ηθοποιός. “Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή , γιατί είναι γλυκός και κατάλαβα ότι είναι καλός μαζί σου αν του φερθείς καλά”, συμπληρώνει η Βασιλική.

“Όταν τον γνώρισα έβαλα στόχο να φτιάξουν τα πράγματα στη ζωή του και να βιώσει και πάλι την ηρεμία. Ήξερα ότι χρειαζόταν υπομονή, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι τουμου λένε ότι βοήθησα πολύ”, αναφέρει η ηθοποιός. “Ο Γιάννης η πρώτη μου σοβαρή σχέση μου που μου επιτρέπει να κάνω όνειρα, που μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου ένα βήμα πιο πέρα, πιο σοβαρά, άσχετα αν αυτό έρθει ή όχι με το χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι είμαι ευτυχισμένη”, συνεχίζει η ίδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο καθώς η Βασιλική είναι φανατική θαυμάστρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Στη δραματική σχολή την φώναζαν “Αλίκη”, ενώ συνήθιζε να κάνει διακοπές στο Θεολόγο με την γιαγιά της.

Read More

And More