Γ. Πάριος: “Μπορεί να πίστεψα ότι ερωτεύτηκα πολλές φορές, αλλά τελικά ήταν μια το πολύ δυο!”

Μια ξεχωριστή εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Πάριος, όπου μίλησε για τον έρωτα και τις φορές που έχει διαπιστώσει ότι ερωτεύτηκε πραγματικά. Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής αναφέρθηκε στις φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλίες που δίνει στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά και την κατάσταση που έχει φθάσει σήμερα η χώρα μας.
“Ο κύκλος του έρωτα στο δικό μας ανθρώπινο πλαίσιο κάποια στιγμή κλείνει και τελειώνει… Ο έρωτας είναι ένα ανεξέλεγκτο συναίσθημα που προκαλεί ένταση, πάθος και μεγάλο ενθουσιασμό. Ή που μπορεί να είναι μόνο ενθουσιασμός και όχι αληθινός έρωτας… Στη δική μου τη ζωή, μπορεί να πίστεψα ότι ερωτεύτηκα πολλές φορές, αλλά τελικά διαπίστωσα πως ήταν μία το πολύ δυο φορές!”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Glam”.

Μιλώντας για τις συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής δήλωσε: “Αυτές οι συναυλίες δεν είναι μια παρένθεση στην κρίση, αλλά μια θετική προτροπή προς την αλήθεια και την αγάπη. Μέσα από το ερωτικό τραγούδι, θυμίζουμε πως δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο στη διάρκεια της ζωής από την ανθρώπινη σχέση, τη συντροφικότητα, την αγάπη και τον έρωτα”.

Πώς βλέπει ο ίδιος σήμερα την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα;
“Το πιο δύσκολο είναι να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων. Νιώθω ότι μας έχουν φορολογήσει το χαμόγελο και σε λίγο και τον αέρα που αναπνέουμε…”, σημείωσε και πρόσθεσε: “Πάντα υπάρχει ελπίδα και καλό είναι να μην την χάνουμε… Ο Έλληνας έχει περάσει μεταναστεύσεις, πολέμους, εμφύλιους, δικτατορίες… Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να βγει στο φως από το τούνελ”.
Τι είναι, τέλος, αυτό που του δίνει δύναμη και ελπίδα;
“Αντλώ δύναμη και ελπίδα από την αγάπη και το χαμόγελο των τεσσάρων γιων μου, που τους καμαρώνω και είμαι περήφανος που τους έχω”, είπε.

Read More

And More