Γ. Πλούταρχος: Διάσημες παρουσίες στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του – Φωτογραφίες και video

Γ. Πλούταρχος: Διάσημες παρουσίες στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του – Φωτογραφίες και video | tlife.gr
Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο που επέστρεψε δυναμικά με ένα νέο άλμπουμ που αγαπήθηκε από το κοινό, έγινε διπλά πλατινένιος και επανακυκλοφορεί. To TLIFE βρέθηκε στη χθεσινή απονομή του γνωστού ερμηνευτή και την live εμφάνισή του στο Θέα που κέρδισε τις εντυπώσεις.
Μετά την τεράστια ανταπόκριση και αγάπη του κόσμου, η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου “Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο”, αποτελεί το δίσκο της χρονιάς και κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων.

/

Η απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου έγινε στο “Θεα”, όπου σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα και συνοδεύτηκε από μια unplugged εμφάνιση του γνωστού ερμηνευτή. Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο Σταμάτης Γονίδης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Γιάννης Σαββιδάκης και πολλοί άλλοι.
Από το πλευρό του ερμηνευτή δεν έλειπε και η σύζυγός του Μαρία Κακοσαίου που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

/

Ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος, ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε στη σκηνή και κάλεσε εκεί όλους τους συντελεστές της νέας δισκογραφικής δουλειάς του για να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά της επιτυχίας.

Τα τραγούδια “Δεν με παίρνει” , σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, “Να ‘σαι καλά”, σε μουσική και στίχους του Βασίλη Γαβριηλίδη και “Ψυχή μου πονάς” που υπογράφει ο Λεμονής Σκοπελίτης έχουν γίνει ήδη μεγάλες επιτυχίες και ακούγονται στο ραδιόφωνο, ενώ υπάρχουν αρκετά ακόμη κομμάτια στο δίσκο που ξεχωρίζουμε, ανάμεσα στα οποία είναι και τραγούδια που υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιάννη Σαββιδάκη στη σκηνή, ερμηνεύουν το «Βέλος»…

Συγκεκριμένα, στη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών του συναντάμε τους: Γιώργο Σαμπάνη, Ελένη Γιαννατσούλια, Kristian Δουλάμη, Νίκο Δουλάμη, Πάνο Καπίρη, Λεμονή Σκοπελίτη, Θάνο Γεωργουλά, Δημήτρη Τσάφα, Χάρη Γεωργίου, Γιάννη Σαββιδάκη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Γιάννη Φρασέρη, Δημήτρη Κορδατζή, Βασίλη Παπαδόπουλο, Ρεβέκα Ρούσση, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιάννη Ντούλα και τον ίδιο το Γιάννη Πλούταρχο.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Γιώργος Λύρας, Πέγκυ Ζήνα
/

Ο Σταμάτης Γονίδης με την γυναίκα του Κατερίνα και την κόρη του Στεφανία
/

Κατερίνα Γκαγκάκη
/

Γιάννης Πλούταρχος
/

Κατερίνα Ζαρίφη, Δημήτρης Ουγγαρέζος
/

Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Οικονομόπουλος
/

Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκος Παπαδάκης
/

/

Η απονομή του πλατινένιου
/

/

Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά unplugged…
/

/

/

READ more