Γ. Σαμπάνης: Οι celebrities στην απονομή του χρυσού δίσκου του στη Γλυφάδα!

Τους φίλους και τους συνεργάτες του υποδέχτηκε χθες βράδυ σε ένα ξεχωριστό live concert ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο γνωστός ερμηνευτής γιορτάζοντας την επιτυχία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του που έγινε χρυσή, βρέθηκε με πολλά διάσημα πρόσωπα στο Ακρωτήρι, όπου έγινε και η απονομή.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Στέλλα Καλλή, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Νίκος Βουρλιώτης με την σύζυγό του Όλγα και πολλοί άλλοι.

Από το πλευρό του δεν έλειπε, όμως και η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που αυτές τις μέρες πέρασε δύσκολες ώρες μετά το χαμό της γιαγιάς της, απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο καλή επαγγελματίας και πιστή φίλη είναι και βρέθηκε με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα στην απονομή για να στηρίξει τον Γιώργο Σαμπάνη.

Το άλμπουμ Δεν Είμαι Ήρωας που φανέρωσε το ώριμο μουσικό προφίλ του Γιώργου Σαμπάνη (μεστές ποπ συνθέσεις, ιδιαίτεροι στίχοι, στιβαρή παραγωγή), ξεδιπλώνεται σε δέκα πανέμορφα τραγούδια, που όλα είναι πια γνωστά, έχουν γίνει most shared στα social media και έχουν συνολικά εκατομμύρια views στο YouTube.
Ο pop-rock δίσκος που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012 από την Cobalt Music, δεν εξαντλείται σε δυο-τρεις επιτυχίες, αλλά ακούγεται ολόκληρος από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και άλλα singles-διαμάντια από το ίδιο άλμπουμ, που περιέχει συνολικά δέκα τραγούδια, διαλεγμένα ένα-ένα, όλα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και πρωτότυπο στίχο της σπάνιας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Λύρας

Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα

Γιώργος Σαμπάνης, Ειρήνη Παπαδοπούλου

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Σαμπάνης

Κρυσταλλία

Στέλλα Καλλή

Νίκος Οικονομόπουλος, Γιάννης Πλούταρχος

Όλγα Καρπαθάκη, Nivo

Γιώργος Σαμπάνης, Πέγκυ Ζήνα

Νίκος Οικονομόπουλος

Γιάννης Πλούταρχος

Γιώργος Σαμπάνης, Νίκος Βουρλιώτης

Ειρήνη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Κωνσταντίνος Γαλανός

Read More

And More