Γ. Σιγάλας: “Η μητέρα μου καθάριζε σπίτια και σκάλες για να ζούμε με αξιοπρέπεια”

Ο Γιώργος Σιγάλας μιλάει στο περιοδικό People για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τη γνωριμία με τη συζυγό του, τον πατέρα του και τον αδελφό του που δεν γνώρισε, αλλά και τους λόγους για τους οποίους θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα, πέθανε όταν ήμουν 1 έτους. Είχα και έναν αδελφό, ήταν τριάμισι χρόνια μεγαλύτερος από μένα, και τον χάσαμε έξι μήνες μετά τον πατέρα μας. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Κυρίως γαι την μητέρα μου“, περιγράφει στο περιοδικό ο 39χρονος πρώην αθλητής.

“Είχα καλά παιδικά χρόνια, χωρίς πολυτέλειες. Άλλωστε, δεν τις αποζητούσα κιόλας. Δεν πείνασα, δεν ήμουν γυμνός, το μόνο που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν τα παπούτσια του μπάσκετ, το μοναδικό ζευγάρι που είχα. Όταν τρυπούσε, δεν το πετούσαμε, βάζαμε χαρονάκια από μέσα. Δεν ένιωθα άσχημα για αυτό. Ήταν τέτοια η κοινωνία, που ένας αγκάλιαζε τον άλλο. Η μητέρα μου καθάριζε σπίτια και σκάλες, ακόμη και συμμαθητών μου, για να ζούμε με αξιοπρέπεια“, περιγράφει ο Γιώργος.

“Είναι τρία χρόνια που εχω σταματήσει να παίζω επαγγελματικά και έχω βάλει κάποια κιλά. Η γυναίκα μού μου κάνει σχόλια και μου ζητάει να επιστρέψω στις παλιές μου συνήθειες και να αποκτήσω το κορμί που είχα και τότε”, δηλώνει στο People για την απουσία του από τα γήπεδα του μπάσκετ. “Πλέον ασχολούμαι από την θέση του προπονητή”, συμπληρώνει.

Όσον αφορά την γνωριμία του με την γυναίκα του Εύη δηλώνει: “Την είδα σε ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη, την πλησίασασ κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Από τότε και για ένα χρόνο την πολιορκούσα έντονα.”

Τέλος, ο Γιώργος μιλάει και για την υποψηφιότητ’α του στις δημοτικές εκλογές. “Ο Πειραιάς είναι η πόλη μου στην οποία χρωστάω. Επιπλέον, πάντα επιθυμούσα να ασχοληθώ με τα κοινά, ενώ έκρινα πως είναι καλή χρονική στιγμή, αφού το μπάσκετ περνάει κρίση“,υποστηρίζει ο ίδιος.

Read More

And More