Γ. Στάνκογλου - Χ. Χατζηπαναγιώτης: Διάσημες παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα τους!

Γ. Στάνκογλου –  Χ. Χατζηπαναγιώτης: Διάσημες παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα τους! | tlife.gr
Παρέλαση επωνύμων έγινε χθες το βράδυ στο θέατρο “Γκλορια” που είχαν επίσημη πρεμιέρα ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Κλέλια Ρένεση στην παράσταση “Ανθρώπου της βροχής” .
Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” στην πολλά υποσχόμενη θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ανάμεσά τους ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου, η Ζέτα Δούκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Λιάνης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Κοραλλία Καράντη, η Νεφέλη Ορφανού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και άλλοι καλοί φίλοι και συνεργάτες των πρωταγωνιστών.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Το έργο “Rain Man” ( Ο άνθρωπος της βροχής), του οποίου η θεατρική διασκευή βασίστηκε στο κινηματογραφικό σενάριο των Barry Morrow και Ronald Bass, με πρωταγωνιστές στην ταινία (παραγωγής 1988) τους Ντάστιν Χόφμαν και Τομ Κρουζ, τιμήθηκε με 4 Όσκαρ, τη Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου και δεκάδες άλλα βραβεία και διακρίσεις.
Το θεατρικό έργο παρουσιάστηκε το 2008 στο West End με μεγάλη επιτυχία. Έχει ανεβεί επίσης στην Αυστραλία, την Τσεχία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία κ.α..

Ο Τσάρλι Μπάμπιτ (Γιάννης Στάνκογλου), ένας νεαρός έμπορος αυτοκινήτων, ανακαλύπτει, όταν επιστρέφει στο πατρικό του για την κηδεία του πατέρα του, ότι έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) που είναι αυτιστικός και έγκλειστος σε ίδρυμα και στον οποίο ο πατέρας τους αφήνει όλη του την περιουσία. Τυφλωμένος από τον εγωισμό του, ο Τσάρλι απαγάγει τον αδελφό του και ξεκινούν, διασχίζοντας την Αμερική, ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα αλλάξει οριστικά τη ζωή και των δύο.
Δες φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Πιατάς, Ζέτα Δούκα

Κλέλια Ρένεση, Νίκος Γαλανός

Κλέλια Ρένεση, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Βίκυ Σταυροπούλου, Γιώργος Λιάννης

Σπύρος Παπαδόπουλος, Λόλα Νταϊφά

Ο Νίκος Αναδιώτης με την σύζυγό του!

Θανάσης Βισκαδουράκης, Δήμητρα Παπαδήμα

Νίκος Αναδιώτης, Ζέτα Δούκα

Σοφία Μουτίδου

Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Κοραλλία Καράντη

Τζόυς Ευείδη, Άννα Χατζησοφιά, Τζένη Μπότση

Γιάννης Στάνκογλου, Τάκης Ζαχαράτος

Τζένη Μπότση, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Δήμητρα Στογιάννη

Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννης Στάνκογλου

Βίκυ Σταυροπούλου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μάντυ Λάμπου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αντιγόνη Δρακουλάκη

Γιάννης Ζουγανέλης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Νεφέλη Ορφανού

Τζόυς Ευείδη, Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Φόνσου

READ more