Γ. Θεοφάνους: “Τα κατάφερα κι ας μην είμαι gay”

Mε βαθιά ανάγκη να υπερασπιστεί τον ανδρισμό του, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου, ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τα δύσκολα πρώτα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα και ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να τα καταφέρει! «Είχα στην τσέπη μου ένα δεκαχίλιαρο και -το τονίζω αυτό- χωρίς να είμαι gay τα κατάφερα!» Είπε χαρακτηριστικά ο κριτής του X-FACTOR!

Ο συνθέτης παραδέχτηκε ότι η οικονομική κρίση, χτύπησε και τη δική του πόρτα και ότι φέτος πήρε λιγότερα χρήματα από το AΝΤ1.

Και σε αυτή την τηλεοπτική του εμφάνιση ο συνθέτης φρόντισε να ρίξει το …δηλητήριό του σε αρκετά πρόσωπα της showbιz, επιβεβαιώνοντας την γνώριμη τακτική του, βρίζω άρα υπάρχω!

Aπό τα πυρά του δεν γλίτωσε βέβαια η παρουσιάστρια του Master Chef Ευγενία Μανωλίδου την οποία χαρακτήρισε διακοσμητικό στοιχείο! «Εμένα μου αρέσουν οι κριτές στο Master Chef, την Μανωλίδου την θεωρώ διακοσμητικό στοιχείο. Τι κάνει; Μ΄ ένα φιόγκο εκεί πέρα τι κάνει”;

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν άφησε παραπονεμένη, ούτε τη Δέσποινα Βανδή. Όταν τον ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος αν όντως έθεσε βέτο να μην παρουσιάσει η Δέσποινα το X-FACTOR, εκείνος του απάντησε: ” “Λάθος κάνεις. Εγώ έλεγα “Μακάρι να έρθει η Δέσποινα. Έχει ανάγκη η γυναίκα, χτίζει σπίτι”!

Όπως φάνηκε όμως από τις μετρήσεις της AGB, ο κριτής του X-FACTOR με την γνωστή του τακτική βρίζω άρα υπάρχω, δεν κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού αφού η εκπομπή έκανε 12,4 % στο γενικό σύνολο και 10,4 στα νεανικά κοινά!

Read More

And More