Γ. Τράγκας: “Θα σταματήσω τη δημοσιογραφία για ν’ ανοίξω καφετέρια!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα μελλοντικά του σχέδια, την οικογένεια του και την απόφαση του να αποσυρθεί από τη δημοσιογραφία έδωσε ο Γιώργος Τράγκας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “TV Weekend” του Alter ότι θέλει να αποσυρθεί από τη δημοσιογραφία και να ανοίξει καφετέρια. “Είμαι ακόμη στην πασαρέλα της δημοσιογραφίας και σε λίγο τελειώνω. Δουλεύω πολλά χρόνια σ’ αυτόν το χώρο, αλλά δεν με ικανοποιεί πλέον η δημοσιογραφία γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το αν παίζουν ρόλο στην απόφασή του τα προβλήματα υγείας που έχει εκείνος απαντά: “Έχω διαβήτη και πιέζομαι πολύ από την ένταση της δουλειάς. Αυτό που προέχει για ‘μένα είναι το να είμαι ήρεμος. Θα προσπαθήσω να ολοκληρώσω αυτήν τη χρονιά και μετά θα φύγω”, προσθέτει.
Για τα μελλοντικά του σχέδια, ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε πως σκέφτεται να ανοίξει μια καφετέρια. “Τώρα που θα φύγω θα φτιάξω μια καφετέρια και θα σερβίρω τον καλύτερο καπουτσίνο”, σημειώνει.
Όσον αφορά το χώρο της τηλεόρασης, ο γνωστός δημοσιογράφος εξομολογείται ότι έχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι βλέπει θετικά την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και ότι δεν θα έβλεπε την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Τέλος, για την σύζυγό του Μαρία και την οικογένειά του, ο γνωστός δημοσιογράφος εξομολογείται πως έχουν μια καλή επικοινωνία και είναι ευτυχισμένοι. Ωστόσο, η γυναίκα του είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι. “Στο σπίτι μου είμαι μειοψηφία, κυβέρνηση είναι η Μαρία”, λέει με μια δόση χιούμορ.

Read More

And More